Referents clàssics en la Fira d’Economia Feminista

La Fira d’Economia Feminista 2014  s’ha celebrat el 14 i 15 de novembre a l’espai veïnal autogestionat de Can Batlló, al barri de Sants de Barcelona. En el marc de la fira hi ha hagut xerrades, tallers, debats, presentació d’experiències i tenderolada de col·lectius, tot  un espai de trobada on posar en comú, debatre i crear unes relacions econòmiques feministes.

En el cartell de la fira, quins referents clàssics hi trobeu?

Fixeu-vos bé en aquest cartell de la Coperativa d’assessorament jurídic i transformació social, quin possible acrònim (del grec ἂκρος, “punt més alt”, i ὂνομα, “nom”) hi veieu?

Fotografia de Mercè Otero

Fotografia de Mercè Otero

Molts ànims per al tancament de la primera avaluació, avant!

Mercè Otero
Professora jubilada de llatí, IES Santa Eulàlia. L’Hospitalet de Llobregat.

5 thoughts on “Referents clàssics en la Fira d’Economia Feminista

 1. Mercè Otero-Vidal

  He de confessar que la Margalida és la que elabora les dades que jo li vaig passant i que per això li estic més que agraïda perquè sempre amplia i supera la meva aportació inicial…
  Mercè Otero-Vidal

 2. Margalida Capellà Soler

  Mercè, no et puc censurar el comentari perquè fins el dia d’avui, no n’he censurat cap i ja saps com valoro la teva col·laboració aràcnida i en moments de flaquesa també personal. Amb molt d’agraïment, esperem amb candeletes la teva propera aportació.

 3. alarioxtecblocs

  Bona feina, s’ha d’estar sempre atent als referents clàssics que ens envolten!
  Aquest cartell utilitza l’acrònim “iacta”, que jo interpreto com la segona persona singular del present d’imperatiu en veu activa (llença).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *