Visita al British Museum

Avete, arachnid people!

Every year the 4th ESO students at Isaac Albéniz High School take a trip to London. In March, We stayed in some houses with families that hosted us. We lived with the English families for a whole week and we practised our English…

Ai! Ja ens hem tornat a confondre amb l’idioma. Sembla que aquesta setmana a Londres ens ha culturitzat. I ara sí, continuem en català:

Avete aràcnids i aràcnides!

Com cada any, els alumnes de 4t d’ESO de l’institut Isaac Albéniz vam anar a Londres com a viatge de fi de curs. Estàvem repartits en diferents cases on ens van acollir i vam haver de conviure amb les famílies angleses durant una setmana, amb la finalitat de practicar el nostre anglès. A la nostra estada vam visitar els principals monuments i parcs i també la zona turística de la ciutat. Però a part de passejar-nos, també vam anar a diferents museus: la National Gallery, el Science and Technology Museum, el Natural History Museum, el Madame Tussaud i el British Museum.

El que més ens va impressionar va ser el British Museum. Allà hi havia moltíssimes coses de l’antiga Grècia i de l’època dels romans, també hi havia objectes de l’antic Egipte, Mesopotàmia i de l’antiga Àsia. Realment semblava que haguéssim retrocedit en el temps, de tants testimonis de les antigues cultures com hi havia.

Aquí teniu una petita mostra del que vam veure:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Zz_GrePcPqg[/youtube]

Us animem a visitar Londres! Tant si voleu anar a millorar el vostre anglès, com si voleu divertir-vos o conèixer diferents cultures! Per a nosaltres va ser un viatge inoblidable per acabar aquesta etapa de la nostra vida.

Well, we hope you’ve liked it. Good bye arachnids!

 • Heu visitat mai aquest museu? Si és així, què us ha semblat?
 • Quina època de les que es mostren us ha semblat més interessant? Per què?
 • Als alumnes de 4t que heu anat a Londres, quin museu us ha agradat més?
 • Coneixeu algun dels personatges grecs i romans que surten al video? Podríeu explicar alguna cosa sobre ells?

Well, we hope you’ve liked it. Good bye arachnids!

Paula Cortés i Irene Palau, 4t C

46 thoughts on “Visita al British Museum

 1. Ona Centella Pla

  Salve!
  Jo aquest any he anat de viatge a Londres i si, he anat al British Museum. A mi personalment no m’ha agradat ja que no m’agrada ningún museu o no hem criden molt l’atenció però aquest hem va agradar una mica més que els altres perquè m’interessava l’antiga Egipte i el que més hem va interessar van ser les mòmies.
  A mi el museu que més hem va agradar va ser el National History Museum ja que tenien molts animals disecats i de cartró allà dins i molt realistes i hem va apasionar molt la bola terrestre que en mig hi havia unes escales mecàniques i els dinosaures que hi havien al recorregut eres molt divertits i creatius.
  No hem deixa veure el vídeo.

 2. Júlia Marínez López

  Heu visitat mai aquest museu? Si és així, què us ha semblat?
  -Sí, aquest museu el vam visitar la setmana passada al viatge de Londres. Em va semblar un museu molt interessant ja que estava ple de testimonis de les antigues cultures com la Greca, la Egipcia, mesopotàmia… Em va semblar que teniam poc temps per veure tot allò ja que no ens va donar temps de observar totes les escultures i pintures que hi havien.

  Quina època de les que es mostren us ha semblat més interessant? Per què?
  -La època que m’ha semblat més interessant ha sigut la Egipcia perque principalment no tenia gaire idea sobre aquella cultura i aprendre coses noves m’ha encantat. Estava molt ben estructurat i organitzat pel museu, les escultures de les mòmies, per exemple, eren molt realistes i impresionàven molt. A més, hi havia un cartellet on explicava que era cada cosa i totes les seves característiques, cosa que facilitava l’aprenentatge i l’entendre que estàvem veien.

  Als alumnes de 4t que heu anat a Londres, quin museu us ha agradat més?
  -A mí particularment el museu que m’ha agradat més ha sigut el Natural History Museum. Ja hi havia estat abans però es un museo que m’encanta perquè trobes milions de espècies de la terra que potser no coneixies i aprens també d’on vens i com. També hi ha una zona del museo que és sobre el cos humà, les cel.lules i la reproducció humana; m’encanta aquella zona ja que aprens molt sobre el cos humà i el que tenim dins nostre i descobreixes coses que no sabies. També hi ha una sala que simula la panxa d’una mare embarassada i el seu fetus adins, si estàs en silenci pots escoltar el que sentiria el fetus de vritat a la panxa de la seva mare. I per últim, la zona dels dinosaures és una de les mes espectaculars i interessants per mi. Descobreixes que hi havia abans de la vida humana i aprens molt. A més, hi ha un dinosaure gegant que sembla de vritat i es mou que impacta molt.

  Coneixeu algun dels personatges grecs i romans que surten al video? Podríeu explicar alguna cosa sobre ells?
  -Sí, coneixo a Hermes que porta unes sandàlies amb ales i representa que és el missatger dels déus. També coneixo a Zeus, el deu dels deus, el més poderós. I algunes de les escultures romanes que hi havien també em sonen, però ara no m’enrrecordo gaire.

 3. Clàudia Romero

  Heu visitat mai aquest museu? Si és així, què us ha semblat?
  Si, a la nostra estada a Londres vem visitar també aquest museu, jo ja havia estat abans però em va semblar interessant ja que te moltes seccions per veure sobre temes que estudiem a l’institut, he tingut l’oportunitat de visitar-lo tres vegades però no he arribat a visitar totes les seccions.

  Quina època de les que es mostren us ha semblat més interessant? Per què?
  L’època de les que es mostren que m’ha semblat més interessant és la de l’antiga Grècia i l’antic Egipte ja que són dos temes que m’interessen bastant per la seva cultura i les seves religions.

  Als alumnes de 4t que heu anat a Londres, quin museu us ha agradat més?
  El museu que mes m’ha agradat és el el Natural History Museum i el que mes em crida l’atenció d’ell es l’esquelet de dinosaure que hi ha penjat al sostre a l’entrada.

  Coneixeu algun dels personatges grecs i romans que surten al video? Podríeu explicar alguna cosa sobre ells?
  Venus, és una deessa romana principalment associada amb l’amor i la bellesa, era filla de Júpiter i de Dione.
  Hermes, era el missatger dels Déus Olímpics, i Déu de les fronteres i dels viatgers, dels pastors, dels oradors, de l’enginy, dels literats i poetes, de l’atletisme, dels pesos i mesures, dels invents i en general del comerç, de l’astúcia, dels lladres i dels mentiders. Era fill de Zeus i de la plèiade Maia i pare d’Eudor. A la mitologia romana s’anomenava Mercuri.

 4. Pablo Chinchilla

  Salve!

  Sí, vam visitar el British museum i a més vam anar al Tate Modern, National Gallery i Natural History museum.
  A mi sincerament el Britsh Museum no hem va agradar molt, el meu preferit va ser el Natural History museum.
  Per mi el Natural va ser el més interessant i entretingut per a tots.
  El poc que recordo del Britsh, em va semblar molt xulo. L’època que hem va agradar més sense dubte va ser l’egípcia, és molt impressionant veure les mòmies i faraons, i tota la decoració és increïble.
  L’única escultura que reconec és Hèrcules, déu romà, era fill de Júpiter i va fer 12 grans treballs.

 5. Ariadna Lorenzo Fabra

  La setmana passada vam anar Londres i la majoria de les coses que vam veure van ser museus, al “British Museum” les diferents sales mostraven cultures i èpoques molt diferents entre si i es podia apreciar molt el contrast.
  L’època que em va semblar més interessant va ser la egípcia perquè a part de que sempre m’ha agradat molt, tot estava molt ben conservat (els sarcòfags sobretot) i ben explicat ( al costat de cada cosa hi havia una petita explicació de que era i de l’any en que es va fer). Em van impressionar molt els animals momificats perquè es podia apreciar molt la seva estructura.
  Però la cosa que em va agradar més sens dubte va ser la Pedra Rosetta ja que gràcies a ella avui en dia coneixem milers de llengües, a part, l’han conservat molt bé.
  També vam veure algunes de les sales que surten al vídeo on hi havia escultures gregues, el meu grup i jo sobretot ens vam fixar en una sala on hi havia arquitectura grega i es podien veure restes d’edificis i de columnes molt ben conservades amb els seus dibuixos.
  El museu que em va agradar més va ser El “National History Museum ” perquè hi havia una gran varietat de coses per veure, des de esquelets de dinosaures a activitats per experimentar amb el cos humà. En aquest museu hi havia una planta on només hi havia representacions (amb mides reals ) de gairebé tots els animals que coneixem avui en dia, la que em va impressionar més va ser una balena ja que em vaig poder fer a l’idea de com és de gran una balena.
  Si que coneix alguns dels personatges grecs i romans del vídeo com per exemple:
  -Zeus/Júpiter, déu principal de l’Olímp, té com a tribut el llamp, els núvols, el tro i la pluja. És fill de Rea i Cronos és representat sovint assegut en un tron, empunyant el ceptre o el llamp i acompanyat de l’àguila.
  -Venus/Afrodita, la deesa de l’amor i la bellesa, filla de Cronos i Rea i representada per un colom, una rosa…
  -Hermes/Mercuri, és el déu missatger i està caracteritzat per un casco i unes sabates amb ales.

  M’he pogut fixar que encara que fa 4 anys d’aquest article pràcticament vam fer el mateix recorregut de museus que fa 4 anys.

 6. Anna Ruiz Solà

  Salve!
  Fa un parell d’anys ja vaig estar a Londres i aquest any he tornat a repetir, però amb l’institut, i per tant, amb els amics. Ha sigut un viatge inoblidable.
  Vam visitar bastants museus, i un d’ells va ser el “British Museum”. És un museu preciós on estàs replet de cultures de tot el món, a més, és una sort que sigui gratuït. La part que em va agradar més va ser la que és sobre Egipte. Vam veure mòmies, sarcòfags… molt interessant.
  El museu que més em va agradar va ser la “National Gallery”. Les sales i els quadres eren preciosos i et podies passar hores observant-los.
  Sobre el vídeo, un dels personatges que he reconegut ha sigut Venus, deessa romana principalment associada amb l’amor i la bellesa, i equivalent a la bella grega Afrodita.

 7. Leo Ferrero

  Salve!
  -Heu visitat mai aquest museu? Si és així, què us ha semblat?
  Sí, jo també vaig visitar aquest mateix museu quan vaig anar a Londres amb l’institut. Em va semblar una visita molt interessant, sobretot perquè al museu hi havien tres cultures molt significatives en exposició: grega/romana, egipcia i japonesa. Totes tres comptaven amb una gran varietat d’objectes impressionants.
  -Quina època de les que es mostren us ha semblat més interessant? Per què?
  Pel meu cas, em va agradar més la cultura japonesa ja que m’atreu molt la forma en que vivien, els deus en els que creien, les pintures que feien, el seu art… però no em va semblar menys les altres exposicions.
  -Als alumnes de 4t que heu anat a Londres, quin museu us ha agradat més?
  Sense cap dubte em va agradar més el British museum per tot el que hi he dit anteriorment: la gran varietat, els objectes exposats, les cultures, etc.
  -Coneixeu algun dels personatges grecs i romans que surten al video? Podríeu explicar alguna cosa sobre ells?
  Conec molts dels personatges que surten al video i un d’ells és Zeus. Zeus, deu grec del medi aeri, deu de deus i germà i marit d’Hera era el deu més poderós entre tots els olímpics. També va ser el primer deu de la nova generació olímpica, fill de Cronos i Rea, dos titans.
  Vale!

 8. Brenda Morilla

  Heu visitat mai aquest museu? Si és així, què us ha semblat?
  Si, l’hem visitat aquest any quan vam anar a Londres.La veritat es que era un museu molt gran amb diferents tipus de sales, jo també hem vaig fixar en que hi havia moltes coses romanes i vaig aprofitar per passar foto als professors.
  Quina època de les que es mostren us ha semblat més interessant? Per què?
  L’època dels egipcis, perquè hem sembla molt estrany i interessant això de les mòmies i els animals momificats.
  Als alumnes de 4t que heu anat a Londres, quin museu us ha agradat més?
  A mi sincerament el museu que hem va agradar més va ser el Natural History Museum, ja que hi havien esquelets de tots tipus d’animals fins i tot de dinosaures!
  Coneixeu algun dels personatges grecs i romans que surten al video? Podríeu explicar alguna cosa sobre ells?
  Si. Zeus que és el déu dels deus.
  Hèrcules que era un déu també.
  Venus que era la deessa de l’amor.

 9. Albert Gironès Rodríguez

  Salve!

  Jo no he tingut l’oportunitat d’anar a Londres, mai he visitat el British Museum.

  He llegit l’article i he visionat el vídeo, m’ha cridat l’atenció les escultures egípcies, les decoracions per les tombes m’han deixat de pedra. La vida dels egipcis sempre m’ha cridat l’atenció, la manera d’anar vestits i la seva manera de viure.

  He cercat informació a internet dels diferents museus que van visitar els meus companys, el que més m’ha cridat l’atenció i m’ha fet pernedir-me de no anari a Londres ha sigut el Natural History Museum.

 10. Marta Molina

  Salve!
  Fa poc que vam estar a Londres, per tant encara recordo molt bé tot el que vam fer i totes les experiències viscudes.
  Havia estat feia poc a Anglaterra però a Londres només l’havia visitat un dia. Per tant m’havien quedat moltes coses pendents per veure.
  Sempre havia tingut la il·lusió d’arribar a quart de l’ESO per poder fer aquest viatge. Em va fer molta il·lusió.
  Vam visitar molts museus, encara que, no vam anar al “Madame Tussaud”, la veritat és que m’hagués agradat.
  El British museum va estar bé, crec que és dels que més coses relacionades sobre Egipte tenia.
  Em va agradar bastant, ja que m’agrada la història però vaig trobar a faltar alguna explicació.
  En el National gallery hi havia quadres molt interessants i a mi em va faltar temps per veure tot el” Natural History Museum”, ja que també volíem anar al “Hyde Park”.
  Sobre el vídeo, conec a la deessa Venus, la deessa de l’amor i la bellesa, filla de Júpiter, en grec Afrodita.
  També apareix Zeus, deu dels déus que governa a l’Olimp.
  Es deu del cel i del tro

 11. Pol Solanas

  Jo he anat al viatge i m’ha semblat un viatge molt interessant, ja que Londres és molt bonic i tenia museus i moltes escultures.
  Vam visitar molts museus, que aportaven moltes coses i eren interessants, que és important perquè si no són interessants no estem pendents de res i no aprenem.
  El viatge ens va aportar moltes coses, entre elles hi havien bastantes que eren llatines.
  Vale!

 12. Enric Gómez

  Jo si que hi vaig ser a Londres, aquest any, amb els meus companys de 4rt.
  Que jo recordi, ha sigut una de les millors experiències que he viscut amb amics, cent per cent recomanable.
  El British Museum un del millors museus que vam visitar, només entrar ja veus la seva immensitat, i el seu impressionant sostre. La secció que més hem va agradar va ser la sala de Egipte, hi havia escultures i mòmies impressionants.
  També vam veure moltes escultures gregues i romanes que estaven molt ben conservades.
  Però sense dubte, el museu que hem va agradar més va ser el Natural History Museum, on hi havien ple d’animals i també dinosaures que hem van impressionar molt.
  En resum, ha sigut de les millors experiències que he viscut mai, i sobretot gràcies a la companyia.

 13. Marta Ucero

  SALVE!
  Jo aquest any he anat a Londres i he visitat aquest museu juntament amb d’altres, no m’ha semblat el millor dels museus que he visitat però tot i així va ser un dels que mes em va agradar. La época que vaig veure i em va semblar més interessant i es també la que mes em va agradar es l’Egípcia perquè estava molt ben conservada i es podien apreciar molts detalls. Ami personalment el museu que mes em va agradar va ser el Natural History Museum pels animals que hi havia momificats, la part de dinosaures, i les sales de minerals i pedres. En general va ser el que mes em va agradar perquè es el que incluïa més activitats interctives per a tot tipus de públic.
  En el vídeo he reconegut dos personatges:
  – Hermes, que era el missatger del Déus Olímpics, entre d’altres també Déu de les fronteres i dels viatgers.
  -Venus, la deessa romana de l’amor i la bellesa.

 14. Carla Marín

  Salve!
  Com alumna de 4rt d’ESO que ha anat aquest any a Londres, m’ha semblat una experiència única.
  -Heu visitat mai aquest museu? Si és així, què us ha semblat?
  Si, m’ha semblat un del museus mes interessants de Londes, ja que hi havien moltíssims apartats separats per èpoques distintes i de diferents llocs.
  -Quina època de les que es mostren us ha semblat més interessant? Per què?
  L’època de Grècia perquè hem sembla l’època on les escultures i les pintures son les mes boniques.
  -Als alumnes de 4t que heu anat a Londres, quin museu us ha agradat més?
  El museu que mes m’ha agradat a sigut el natural history museum perquè hi havien totes les especies d’animals que hi han i han hagut .
  -Coneixeu algun dels personatges grecs i romans que surten al vídeo? Podríeu explicar alguna cosa sobre ells?
  Venus que es la deessa de l’amor.
  Hèrcules que es un altre deu.
  Hermes que es el deu de la rapidesa.
  Zeus que es el deu dels deus.

 15. Júlia Ramos

  Salve.
  Com cada any els alumnes de 4t (2019) també hem anat a Londres durant una setmana. La veritat és que ha sigut una experiència molt maca. Vam visitar molts llocs importants de la ciutat i un d’ells va ser el British museu. Aquest museu em va impactar molt ja que d’entrada és molt gran. M’encanta el seu disseny, tant per fora com per dins. Malauradament, jo i el meu grup no vam poder visitar la part dels romans, però sí vam anar a la part d’Egipte i em va meravellar. Des de ben petita que la història egípcia m’ha interessat molt, doncs, vaig poder gaudir.
  El museu que més em va agradar va ser el Museu natural d’història ja que em va impressionar molt veure moltes espècies d’animals que existeixen i que van existir. La part del cos humà em va semblar molt divertit ja que podia realitzar les proves que hi havien al museu. Jo del vídeo conec a la Venus (deessa de la guerra, filla de Júpiter i pertany a la Triada Capitolina juntament amb la Juno). Jo del vídeo conec la estàtua de Hermes, el missatger dels Deus i també a Venus, deessa de la guerra i filla de Júpiter.
  Haig de dir que l’article està molt ben redactat i encara que sigui de fa molts anys valoro l’esforç aplicat en aquest article.
  Vale!

 16. Lucía Nieto

  Heu visitat mai aquest museu? Si és així, què us ha semblat?
  Sí que he visitat aquest museu al viatge a Londres d’aquest any. Em va semblar un dels museus més interessants dels que vam visitar, hi havia una gran variació de cultures de l’antiguitat, les escultures estaven molt bé conservades i pots
  Quina època de les que es mostren us ha semblat més interessant? Per què?
  L’època egípcia va ser la més interessant, estava tot en molt bones condicions, els sarcòfags amb les pintures, persones i animals momificats, l’arquitectura…, sempre m’ha agradat la seva cultura i endinsar-me dintre d’aquell museu va estar d’allò més bé per adquirir coneixements i apreciar tot el que hi havia a les sales.
  Als alumnes de 4t que heu anat a Londres, quin museu us ha agradat més?
  El museu que més em va agradar va ser o el British Museum o el National Gallery.
  Coneixeu algun dels personatges grecs i romans que surten al video? Podríeu explicar alguna cosa sobre ells?
  Sí. La primera escultura és la deesa Venus (Afrodita) filla de Zeus, és la deesa de l’amor, la bellesa i la fertilitat. Els seus atributs són la petxina, el dofí, el colom i la poma.
  El següent és Hermes (Mercuri), fill de Zeus, és el deu missatger, del comerç i de les mentides. Els seus atributs són les ales al cas i les botes.
  Zeus (Júpiter), fill de Cronos i Rea, és el deu de tots els déus. Els seus atributs són el tro, el raig, l’àguila i el ceptre.
  Hèrcules (Heracles) fill de Zeus i Alcmena, és l’heroi de la mitologia grega. El seu atribut és la seva força.

  Avete!!

 17. Claudia Anselmo

  En el meu cas si que vaig anar a Londres i vam anar al british museum, hem vaig sorprendre perquè hi havien moltísimes coses romanes i jo al entrar no sabía que hi hauríen coses així d’aquesta època.
  Us felicito per aquest article, heu aprofitat la visita a Londres.
  Aquest museu és d’aquests que quan vas a alguna ciutat, en aquest cas Londres l’has de visitar si o si, encara que hi ha molta cosa i a mi em va faltar visitar molt, jo crec que aquest museu no es pot ni visitar en 1 día sençer de lo gran que és.
  És molt impressionant veure les ruines històriques d’aquest museu, trobes com tresors de tot el món i moltísimes exposicions de diferents àmbits culturals.
  L’época que més em va agradar va ser l’Antiga Grècia ja que hi havien moltes ceramíques, estatues, hi havien peçes de totes les époques per flipar….
  Jo en coneíxia ja el déu Zeus déus principal de l’Olímp, del cel i dels fenòmens atmosfèrics com el llamp, els núvols, el tro i la pluja. Fill de Rea i Cronos, va succeir el seu pare com a senyor de l’univers

 18. pol garduño

  Salve,
  jo a londres ja havia estat un parell de cops, tot hi això em va semblar molt divertida i vaig poder l’oportunitat de visitar museus que no havia pogut veure anteriorment, per exemple el “National Gallery” o el “British Museum” que tot hi si hi vaig estar no ho vaig poder gaudir com en l’estancia amb el cole ja que un professor, Oscar Català, es va oferir a fer-nos una visita guiada a tots els que ho decitjesim. En aquest visita guiada vam poder veure obres com ara la lleona ferida, les momies,els Marbres de Elegin, el Partenón i ,entre altres, la pedra de rosetta la qual em sembla molt interesant ja és una pedra de granodiorita on hi ha gravat, en dues llengües diferents (egípcia i grega), però en tres escriptures (jeroglífica, demòtica egípcia, i grega), un mateix decret de Ptolemeu V del 196 aC. Com que el grec era ja conegut, la pedra va ser la clau per al desxiframent dels jeroglífics egipcis, el 1822. La descoberta va facilitar la traducció d’altres texts jeroglífics.
  En definitiva, la estancia a Londres em va semblar molt interessant tant per millorar el nostre angles augmentar els nostres coneixements culturals i historics i descobrir una nova ciutat tant bonica com Londres. Ho recomano a tothom i penso que com molt bé heu dit que es un bon final per una etapa.
  vale!

 19. Paula Sorribes

  Heu visitat mai aquest museu? Si és així, què us ha semblat?
  Sí que he visitat aquest museu. Em va semblar molt interessant i molt gran, amb moltes sales. Cada sala era molt interessant i em va saber molt greu no tenir temps de poder veure-les totes.
  A mi aquest museu és un dels que més m’ha agradat perquè hi ha moltíssimes coses interessants, com la pedra Rosetta o una exposició que ens mostrava tots els medicaments que s’havia pres una persona durant la seva vida.
  Quina època de les que es mostren us ha semblat més interessant? Per què?
  A mi l’època que més m’ha agradat és la de l’antic Egipte. Em va agradar molt perquè hi havien mòmies i, a més, t’explicava com ho havien fet perquè es conservés tan bé.
  Hi havien joies de l’antic Egipte que eren molt boniques.
  També hi havia una sala on hi havien àmfores i com unes banyeres de fang que utilitzaven per rentar-se.
  Als alumnes de 4t que heu anat a Londres, quin museu us ha agradat més?
  El museu que més em va agradar va ser el Natural History Museum perquè té moltes sales i totes són molt interessants. Recordo que en una sala hi havien jocs per jugar amb la memòria i amb els sentits. És un museu molt interactiu i creatiu, la veritat és que em va sorprendre. Hi havia una part destinada als fòssils dels dinosaures i que també ens mostrava a través d’imatges com havien viscut.
  Coneixeu algun dels personatges grecs i romans que surten al video? Podríeu explicar alguna cosa sobre ells?
  Sí, conec a Hermes i Zeus perquè els hem treballat a classe, però també sé algunes coses sobre Hèrcules.
  El nom llatí d’Hermes és Mercuri i és el fill de Zeus. És el déu del comerç, missatger, té fama de mentider, però sap guardar un secret, ja que és el déu missatger. Els seus atributs són les ales que té al casc i a les sabates i que porta una capa.
  El nom llatí de Zeus és Júpiter i és el fill de Cronos i Rea. És el rei dels déus i simbolitza força, poder i domini. Els seus atributs són que és un home gran, amb un llamp i un tro i que porta un ceptre una àguila.
  El nom grec d’Hèrcules és Hèracles. Fill de Zeus i una mortal. Va dur a terme els dotze treballs d’Hèracles i va ser divinitzat.

 20. Laia Torres

  1.Heu visitat mai aquest museu? Si és així, què us ha semblat?
  No, mai l’he visitat ja que mai he anat a Londres i m’agradaria haver-hi anat aquest curs, però no ha pogut ser! Tot i que si algun cop hi anes a Londres, m’agradaria visitar-lo.
  2.Quina època de les que es mostren us ha semblat més interessant? Per què?
  Pel que he vist al article, la egipcia però m’agradaria haver vist això en directe.
  3.Coneixeu algun dels personatges grecs i romans que surten al video? Podríeu explicar alguna cosa sobre ells?
  Conec a Zeus déu dels déus (Júpiter), Hermes déu missatger (Mercuri, Hèracles heroi fill de Zeus i d’una mortal (Hèrcules), Afrodita deessa de l’amor (Venus)

 21. Marina Solà

  Salve!
  -Heu visitat mai aquest museu? Si és així, què us ha semblat?
  Sí, sí que l’he visitat ja que aquest any hem tingut la sort d’anar a Londres també. El British Museum ja l’havia visitat abans, però això no ha fet que perdés l’interés. Aquest museu m’agrada perquè, a part de ser gratuït, és ple de coses interessants i importants, de moltes èpoques i molt variades. També m’interessa molt la seva arquitectura, des de la gran entrada que té fins al sostre de vidre que es pot observar abans d’entrar a la botiga. Un museu molt complert!
  -Quina època de les que es mostren us ha semblat més interessant? Per què?
  La part que més m’ha agradat sempre han sigut les mòmies de l’antic Egipte. Això és perquè em sembla increïble com s’ho feien per conservar els cossos i com d’eficaç era aquest mètode. També em va impactar com de bé es conservaven els cossos, ja sigui d’animals o de persones, i la varietat de dissenys, mides i formes dels sarcòfags.
  -Als alumnes de 4t que heu anat a Londres, quin museu us ha agradat més?
  A mi, personalment, el museu que més em va agradar va ser el Natural History Museum. Aquest museu em va agradar moltíssim com era per fora, però al entrar dins, encara em va agradar més. L’arquitectura es el que més em va agradar, i totes les seves sales i exposicions estaven molt ben fetes i eren molt interessants. Em va saber greu no haver tingut temps per veure’l sencer i gaudir-ne més.
  -Coneixeu algun dels personatges grecs i romans que surten al video? Podríeu explicar alguna cosa sobre ells?
  Sí, per exemple Venus. El nom en grec d’aquesta deessa és Afrodita. És la deessa de l’amor, el plaer i la bellesa femenina. És filla de Zeus/Júpiter, i és reconeguda per els seus atributs. Aquests són la petxina, el colom, la rosa i la poma.
  Vale!

 22. Sonia Ballestero

  1-Heu visitat mai aquest museu? Si és així, què us ha semblat?
  Jo mai he anat a aquest museu perquè no vaig poder anar a Londres però les meves companyes em van parlar molt bé de les exposicions del mateix que els havien semblat molt interessant. La veritat tinc molta curiositat per estar en l’i apreciar les coses amb els meus propis ulls.

  2-Quina època de les que es mostren us ha semblat més interessant? Per què?
  Al meu l’època que més em va agradar perquè la vaig veure a l’article va ser l’antic Egipci encara que no la vaig poder veure m’agradaria molt poder visitar-lo.

  3-Als alumnes de 4t que heu anat a Londres, quin museu us ha agradat més?
  Jo no vaig poder anar …

  4-Coneixeu algun dels personatges grecs i romans que surten al video? Podríeu explicar alguna cosa sobre ells?
  Si a Zeus, el seu nom en llatí és Júpiter i és el fill de Cronos i Rea. És el rei dels déus i simbolitza força, poder i domini.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *