Avete, arachnid people!
Every year the 4th ESO students at Isaac Albéniz High School take a trip to London. In March, We stayed in some houses with families that hosted us. We lived with the English families for a whole week and we practised our English…
Ai! Ja ens hem tornat a confondre amb l’idioma. Sembla que aquesta setmana a Londres ens ha culturitzat. I ara sí, continuem en català:
Avete aràcnids i aràcnides!
Com cada any, els alumnes de 4t d’ESO de l’institut Isaac Albéniz vam anar a Londres com a viatge de fi de curs. Estàvem repartits en diferents cases on ens van acollir i vam haver de conviure amb les famílies angleses durant una setmana, amb la finalitat de practicar el nostre anglès. A la nostra estada vam visitar els principals monuments i parcs i també la zona turística de la ciutat. Però a part de passejar-nos, també vam anar a diferents museus: la National Gallery, el Science and Technology Museum, el Natural History Museum, el Madame Tussaud i el British Museum.
El que més ens va impressionar va ser el British Museum. Allà hi havia moltíssimes coses de l’antiga Grècia i de l’època dels romans, també hi havia objectes de l’antic Egipte, Mesopotàmia i de l’antiga Àsia. Realment semblava que haguéssim retrocedit en el temps, de tants testimonis de les antigues cultures com hi havia.
Aquí teniu una petita mostra del que vam veure:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Zz_GrePcPqg[/youtube]
Us animem a visitar Londres! Tant si voleu anar a millorar el vostre anglès, com si voleu divertir-vos o conèixer diferents cultures! Per a nosaltres va ser un viatge inoblidable per acabar aquesta etapa de la nostra vida.
Well, we hope you’ve liked it. Good bye arachnids!
- Heu visitat mai aquest museu? Si és així, què us ha semblat?
- Quina època de les que es mostren us ha semblat més interessant? Per què?
- Als alumnes de 4t que heu anat a Londres, quin museu us ha agradat més?
- Coneixeu algun dels personatges grecs i romans que surten al video? Podríeu explicar alguna cosa sobre ells?
Well, we hope you’ve liked it. Good bye arachnids!
Paula Cortés i Irene Palau, 4t C
Amb la supervisió lingüística de Carmen Blanco, que us envia records.
Salve!
Ja que aquest any em va tocar a mi anar a Londres, els de quart hem visitat aquest museu. La part que em va semblar més interessant va ser la que és sobre Egipte, perquè des de petita m’ha agradat moltíssim tot el relacionat amb la cultura egipcia. Vam poder veure sarcòfags, mòmies, objectes, pintures, jeroglífics i fins i tot Cleopatra.
El museu que més em va agradar va ser el National Gallery, que tenia obres d’art antigues de molts artistes, entre ells un dels meus preferits, Cézanne. A més a més estava el famós quadre dels girasols de Van Gogh exposat el mateix dia que hi vam anar.
Coneixo la deessa Venus, la qual forma part d’un dels mites que hem estudiat. És la deessa de l’amor i la bellesa, i és nascuda entre les onades del mar.
Vale!
Salvete!
Felicitats l’article esta molt ben elaborat i molt ben redactat, i el video de les imatges del museu esta molt ben pensat.
Personalment, jo també vaig visitar el British Museum durant el viatge a Londres, organitzat per l’institut. Realment, és un museu que val la pena visitar per les obres d’art i escultures que té d’arreu del món.L’escultura que més m’ha impressionat és la del “buda” d’origen asiàtic, ja que sempre he tingut curiositat per aquesta cultura exòtica.
A part del British Museum, també vem visitar-ne d’altres. El meu preferit va ser el “Madame Tussaud”, en el qual hi havien escultures de cera representant a personatges famosos.
Sobre el video, un dels personatges de les escultures que he pogut reconèixer és Zeus, el déu de la mitologia grega més poderós.
Valete!
Salve!
-El British Museum el vam visitar al nostre viatge de 4t. Em va semblar molt interesant, ja que jo en un futur m’agradaria estudiar arqueologia.
– Les èpoques més intertesants per mi són, l’època romana i l’antic Egipte, perquè són en els que hi havien més edificacions i escultures significatives.
– Els museus que més m’han agradat són el British Museum i el Natural History Museum
-Al vídeo hi surt Venus, que és la deesa romana associada a l’amor i la bellesa, filla de Júpiter i Dionea.
Vale!
Avete!
Jo sóc de 4rt i aquest any també he anat a Londres. Personalment, aquest museu no em va agradar molt, el meu preferit va ser la ”National Gallery”. D’aquest museu, em va cridar més l’atenció la part centrada en l’antic Egipte, ja que des de ben petit sempre m’havia agradat.
Al vídeo surten escultures de personatges com Zeus o Hèrcules:
Zeus: en la mitologia grega Zeus és el deu suprem de l’Olimp. Fill de Cronos. El seu equivalent a la mitologia romana és Júpiter, fill de Saturn. Se li atribuexen l’àliga, ell llamp, el toro i el roure. Per tal de aconseguir qualsevol cosa era capaç de convertir-se en animal, i posseia el control dels llamps, les tempestes i els trons.
Salvete!
Quan nosaltres vam anar a Londres i vam visitar aquest museu ens va agradar bastant, tot i que pensabem que seria diferent. La sala que més ens va agradar va ser la del l’antic egipte.
Tot i que a nosaltres el museu que més ens va agradar va ser el de cera perquè podies estar amb estrelles de Hollywood molt reals encara que no fossin de vritat, i qui no s’ha volgut fer mai una fotografia amb una estrella de Hollywood?
En el video podem reconeixer personatges que durant aquests anys d’institut hem anat estudiant.
La visita en general va ser molt interessant i el vitages sobretot molt divertit.
Si algun dia hi podeu anar us recomenem anar a visitar tots aquests museus d’allà.
Valete!!
Salvete!!
Aquest any ens ha arribat a nosaltres el gran viatge a Londres! Ha estat un viatge inolvidable, una experiència única que possiblement sigui difícil de repetir. Viatgar amb aquests companys ha sigut espectacular, i Londres encara més! Vam visitar tots els museus: el British, el de ciencies, el de historia natural, el Madame Tussauds, el National Gallery…
La veritat es que em van agradar tots bastant, el British sobretot. Només entrar al museu, que era enorme, em va impresionar. L’estructura, el sostre, es impresionant. Hi havien ple de coses romanes i gregues, que em van recordar a l’assignatura de llatí. Hi havien escultures de moltíssims déus grecs i romans, i bastant espectacular el museu en si. El que més em va agradar d’aquest museu és unes restes de un temple romà que hi havia. Era impresionant.
Encara que el British va ser un dels meus preferits, el Madame Tussauds eva ser el meu preferit, sens dubte. Veure les escultures de cera de ídols teus com Freddy Mercuri, Bob Marley… fins i tot dels personatges de Marvel, com Spiderman i el gegant Hulk.
La primera escultura que vaig veure i em va agradar molt és l’excultura de Venus. Crec que totes són una preciositat, però aquella em va agradar molt. Venus és una deessa romana principalment associada amb l’amor i la bellesa, amplament, encara que no completament, equivalent a la bella grega Afrodita. Venus era filla de Júpiter i de Dionea. És un persoatge molt conegut al món mitológic.
Els que no hagueu anat a Londres encara, us recomano que hi aneu, però millor esperar a arribar a 4rt d’ESO, aixó si, amb molt d’esforç i treball, per tenir aquesta gran recompensa d’anar a un lloc impresionant com Londres i amb molt bona companyia dels teus companys, amics i professors.
Avete!!
Salvete!
Jo també vaig anar a Londres i va ser un viatge increible i m’encantaria tornar a repetir-ho. Mai havia estat a Londres així que va ser la primera vegada que vaig anar al British Museum, em va semblar interessant ja que hi havien moltes coses del passat, i el que més em va agradar és a la part de l’època egipcia, sobretot la pedra de rosetta on estava gravat, en dues llengües diferents (egípcia i grega), un escrit però en tres escriptures que eren; jeroglífica, demòtica egípcia i grega. La pedra de Rosetta em va agradar més perquè gràcies a aquella pedra es va facilitar l’entediment dels jeroglífics egipcis i això em va interesar molt.
Sincerament a mi em van agradar tots els museus, però el que més em va interesar i agradar va ser el ‘Natural History Museum’, perquè a mi m’encanten els animals i allà ho trobava molt interesant ja que era d’animals i podies aprendre moltes coses.
Venus és una deessa romana relacionada amb l’amor i la bellesa però que no és tan equivalent a la bella grega Afrodita. També hi surt Hermes que era el missatger dels Déus Olímpics, de les fronteres i dels viatgers, dels pastors, dels oradors, de l’enginy, dels literats i poetes, de l’atletisme, dels pesos i mesures, dels invents i en general del comerç, de l’astúcia dels lladres i dels mentiders. Era el fill de Zeus i pare d’Eudor en la mitologia romana s’anomenava Mercuri.
Zeus és el déu suprem de l’Olimp, el fill de Cronos (Saturn en la mitologia romana). Va lluitar contra el seu pare amb el suport de la resta de déus iva ocupar el seu tron a l’Olimp. Els seus atributs són el llamp, l’àliga, el toro, i el roure; el déu és conegut sota aquest nom en llatí Iuppiter (Júpiter).
I per acabar Hèrcules que era l’ heroi de la mitologia grega Hèracles, era fill de Júpiter, va dur a terme els dotze treballs d’Hèracles i va ser divinitzat.
Valete!
Salvete!
Per la nostra opinió, aquest va ser el museu que més ens va agradar, tot i ser el primer cop que hi anavem el vam trobar molt interessant, ja que vam poder donar un cop d’ull a tota l’història.
L’època en la que més ens vam aturar va ser la de l’antiga Grècia, vam veure moltes escultures mitològiques de l’època i vam apendre moltes coses d’aquesta.
De personatges grecs i romans només en surten tres; Júpiter (Zeus), Venus (Afrodita) i Mercuri (Hermes). El que destaquem perquè més ens agrada és Zeus.
Zeus és el pare de tots els dèus, rei dels cels, fill de Cronos i Rea i germà d’Hades, dèu del món subterrani, i de Posidó, rei dels mars i dels terratrèmols.
Per acabar volem donar les gràcies a les dues noies que han realitzat aquest article, ja que ha estat molt entretingut.
Valete!
Avete!
Mai abans del viatge a Londres em visitat aquest museu i ens va semblar un museu molt interessant on vam aprendre moltes coses noves!
Ens va agradar molt la zona egiptica perque hi havien estructures molt grans i impactants.
El museu que ens va agradar més va ser el de Madame Tussaud perquè les estructures de cera eren molt reals, hi havia famosos que ens agradaven molt i ens vam poder fer-nos fotos amb ells, va ser increïble!
Ens va semblar molt interessant la manera d’exposar el personatge, és a dir, com per exemple l’estructura de cera de Nelson Mandela sortia amb els fons els coloms blancs simbolitzant la pau, per tant adaptaven molt bé els personatges.
Un dels personatges que vam identificar molt bé al British Museum va ser Venus, perquè és la que representa la deesa de l’amor Afrodita ,Venus, pels romans, i que es posa el seu nom al fet que es va trobar a l’illa de Melos, (Milo), al mar Egeu.
Valete!
Jo si que el vaig visitar perqué també vaig tenir l’oportunitat d’anar al viatge a Londres. El British Museum em va semblar uns dels més interesants, per totes les referencies clasiques que hi havien i les escultures dels déus.
Quina època de les que es mostren us ha semblat més interessant? Per què?
Tot i que l’antiga grecia m’encanta m’agradat molt l’antic egipte.
Als alumnes de 4t que heu anat a Londres, quin museu us ha agradat més?
El National Gallery.
Coneixeu algun dels personatges grecs i romans que surten al video? Podríeu explicar alguna cosa sobre ells?
Sí, venus, zeus i hermes. Els tres son divinitats, Venus es la deesa de l’amor coneguda practicament per tots els seus amors. Zeus es el deu de tots els deus, i també del cel. I Hermes el missatger dels déus també conegut per alguns robatoris.
Salvete!
Primer de tot felicitar a la Paula Cortés i a la Irene Palau pel seu magnífic article.
El British Museum va ser per nosaltres un dels museus més impactant que vam trobar a Londres. En el nostre cas ja vam poder gaudir d’aquest museu abans, i ens sembla que té figures molt interessants i altres figures una mica menys, que possiblament siguin rèpliques. Una de les coses que més ens van cridar l’atenció va ser que a Londres la majoría de museus són gratuïts.
La part del museu que més ens va agradar va ser la ceràmica grega, ja que pensem que està molt bé conservat i veure-ho ens transporta a aquella època.
Un dels museus que més ens va agradar va ser el de ciència, perquè es barreja la història de la ciència amb l’època contemporànea en la que vivim.
Zeus és el déu suprem de l’Olimp. Fill de Cronos i Rea. Els seus atributs són el llamp, l’àliga, el toro, i el roure. Se’l sol representar o bé dempeus amb el llamp a la mà dreta alçada, o bé assegut en posat majestàtic.
En resum, ens ha agradat molt aquest viatge ralitzat a Londres i ens agradaria poder tornar fer-ho amb els nostres amics i company. Llàstima que aquest any molts de nosaltres marxem de l’institut i prenguem camins diferents.
Valete!
Salvete aracnits!
Nostaltres aquest any em tingut la sort de anar de viatge a Londres i visitar el “British Museum”. Era un museu molt gran i no ens va donar temps de veure’l sencer. El que mes ens va agrada d’aquest museu va ser la part de grabats en columnes romanes. Tambe ens va agrada molt la sala de l’Orient mitjà, on hi havien escultures de budes i altres divinitats xineses.
L’epoca que ens ha semblat mes interesant ha sigut la grega i romana on hi havien escultures importants del Partenó d’Atenes, així com elements de dos de les set meravelles del Món Antic, el Mausoleu de Mausol i del Temple d’Àrtemis a Efes.En el video surten moltes divinitats del mon grec i romà,haviem sentit parlar d’elles pero no saviem qui eren, ara ja sabem qui son, per exemple Hermes que era el missatger dels Déus Olímpics.
En l’estada a Londres vam visitar molts museus però el que mes ens va agradar va ser el de Madame Tussauds perque era mes entretingut i et pots fer fotos amb els teus idols i personatges de ficció. També ens va agradar molt el “national gallery” perque hi havien moltes obres d’art de epoques antigues.
El viatge a London ens va agradar molt i tornariem a anar sense dubte.
Avete!!
Salve!
Jo vaig anar-hi amb el viatge a Londres d’aquest any que va fer quart. Vaig trobar que era un museu molt gran i amb una gran varietat d’exposicions de totes les époques i cultures. He trobat més interesnt l’exposició del Japó sobretot la part on s’exposaven l’epoca del Shogun on hi havia l’armadura de samurai exposada amb diferents armes d’aquella época com eren les katanes. El museu que més em va cridar l’atenció va ser el British Museum. Dels personatges grecs que han sortit al video em podem explicar moltes coses ja que ens vam lleguir el llibre i vam fer un treball sobre les Mertamorfosis d’Ovidi on sortien aquests personatges: de Zeus podem explicar que va tenir com a fill un dels més grans herois mitologics: Perseu. D’Hércules podem dir que era un semideu ja que era fill de Zéus i una mortal com Perseu i de Venus solament puc dir que era la deesa del amor i la bellesa com diu el video perque no he treballat els mites en que fa aparició.
Vale!
Salvete!
Personalment, he de dir que conec el British Museum perquè hi he anat en un viatge amb la família. És un museu molt ampli, que recull herència artística i cultural de totes les civiltzacons principals antigues excepte l’hebrea i l’àrab. La civiltzació que a mi m’ha agradat més és la mesopotàmica, perquè va ser a la zona entre el Tigris i l’Éufrates on va néixer la civilització euroasiàtica.
El museu de Londres que em va agradar més va ser el British perquè, si el comparo amb la National Gallery o la Tate Gallery, hi trobo art escultòric, funerari, funcional, monumental, que està molt relacionat amb la història de les civilitzacions antigues. Tot això em complau que no pas la pintura moderna i al National i a la Tate n’hi havia força.
He reconegut Marc Aureli i Adrià. Precisament Adrià té un bust a Londres perquè va construir el mur d’Adrià. El mur va ser una construcció destinada a protegir els celtes romanitzats dels atacs dels pictes, habitants d’Escòcia (Caledonia) que amenaçaven la dominació romana de l’illa. Cal tenir en compte que la Gran Bretanya està situada a l’altre costat del Canal de la Mànega, per tant, lluny de Roma, centre de l’imperi. En el temps d’Adrià, el limes de la Britannia estava desprotegit i l’emperador va voler reforçar-lo. Adrià va viatjar per tot per l’Imperi Romà perquè volia que els soldats sabessin qui els pagava.
Adrià no va fer gaires conquestes, sinó que va intentar, amb èxit, conservar els territoris conquerits pels seus predecessors, Juli Cèsar i Octavi August.
Valete!
PAU MOLAR
El vostre article i tots els vostres comentaris, de ben segur, animaran a visitar el Londres més clàssic als alumnes de quart de l’institut Premià de Mar que aquesta setmana hi aniran de viatge de final de curs. A veure, què ens expliquen?
Paula i Irene, heu tingut una iniciativa fantàstica amb aquest article, ja que havíeu arribat de Londres farcides de fotografies d’aquest museu. És fantàstic que arribeu amb ganes de compartir les vostres experiències.
Dels vostres comentaris n’extrec la conclusió que la sala egípcia guanya per majoria al British i, en general, el Tussaud per golejada. Tot i això, alguns heu destacat altres peces interessants com la pedra Rosetta, els marbres del Partenó i d’altres meravelles del món… A nivell global el to sentit que ha utilitzat la Cristina per descriure la visita crec que ha donat lloc a un comentari força bo.
Salvete!
No vaig tenir l’oportunitat d’anar-hi a Londres amb els meus companys per assumptes personals però aniré aquest estiu amb la meva familia. Sóc molt aficionada als museus, sincerament. I crec que serà una experiència inolvidable, quines ganes que tinc d’anar-hi! Però pel que he trobat, en la planta superior del Bristish Museum es troba una gran exposició sobre mòmies, amb multitud d’aquests exemplars i sarcòfags de diferents èpoques i llocs. Es poden veure des de mòmies de persones fins a unes petites mòmies de bous la procedència dels quals crec que no és egípcia. També es pot accedir a una exposició en la qual s’explica tots els passos per a la momificació.
El British Museum va ser fundat en 1753 i és el més antic dels museus al planeta. És molt gran i alberga tant material, que no es pot veure tot (veure-ho per damunt portaria unes 6 hores). És l’atracció més coneguda de Londres, amb 5 milions de visitants a l’any. Conté tresors de tot el món, molts d’ells proporcionats per exploradors i viatgers dels segles XVIII i XIX.
L’època que més interessant m’ha semblat ha estat tant l’egípcia com la romana i grega. Bàsicament, perquè em transporta a un altre món… i pensar que això és tan antic i anar allà anar significaria tenir tresors davant meu i fins i tot tocar-los!
La secció de l’Antic Egipte és un dels punts d’atracció principals del British Museum. És una de les col·leccions més grans al món, que estigui fora d’Egipte, ja que la més gran es troba en Cairo.
Les explicacions són molt clares, fins per els nens, sobre el procés de fabricació de les mòmies, la cerimònia de la mort, la inhumació, les creences que acompanyen la mort, el més enllà, i els diferents déus, en els quals creien els egipcis.
Després que els francesos hagin estat vençuts i rebutjats fora d’Egipte, els objectes que se li van confiscar a Napoleó de l’exèrcit britànic van arribar al British Museum. Això inclou la pedra de Rosetta, un dels objectes més importants i valuosos del museu, que és una transcripció gravada en una pedra d’un mateix text, en egipci, grec, i llatí, que va permetre entendre els jeroglífics.
A part de la pedra de Rosetta, està un bust de Ramses II, la cara de Amenotep II, i un tros del temple de Ramses II, amb un llistat gravat dels noms dels reis, o bé mòmies que tenen més de tres mil anys. En total, són milers d’objectes, però s’estima que solament el 5% es posa a la vista del públic.
En la secció de les antiguitats gregues i romanes del British Museum, trobem una reproducció en grandària real de l’interior del Partenón d’Atenes, que conté totes les estàtues i baixos relleus que els anglesos van portar de les seves expedicions a Grècia. Hi ha més de cent mil objectes en la col·lecció del museu, i solament una petita part es deixa a la vista del visitant. De totes maneres, vàris dies són necessaris per conèixer el museu íntegrament, i és millor poder veure una selecció de les obres mestres quan es té poc temps.
Del vídeo, ha ressaltat Zeus. És a dir, ha sigut el que he pogut reconèixer. En la Grècia clàssica, Zeus, era d’alguna manera el déu més important i destacat, perquè era al mateix temps el pare dels déus i dels homes; Zeus era alguna cosa així com un pare de família, fins i tot aquells que no eren fills seus, es dirigien a ell com si en veritat ell ho anés. La seva principal funció era la de governar als déus del munti Olimp i supervisar l’univers.
D’altra banda, Zeus era considerat com el déu del tro i del cel.
Valete!
Salvete noies!
Felicitats per aquest article, molt bona idea aprofitar la visita a Londres per posar una pedra més en aquest blog.
El British Museu és d’aquells museus que s’han de veure sí o sí; no pots marxar de Londres sense haver-hi anat. Ara, si vols visitar-lo profundament, ja us puc dir que ni amb un ni dos dies fas una visita completa. Com que en aquesta ciutat que tant em facina, Londres, ja hi he estat dos cops, totes dues he pogut anar al museu, però tot i així, em falten moltes seccions per veure.
Com he dit anteriorment, i els que em coneixeu ja ho sabreu, Londres i en general Anglaterra, és un indret que m’agrada molt, m’hi trobo molt bé i a més és molt internacional, no tant sols pels nombrosos restaurants de diferents paisos entre altres, sinó també pels museus com el British, que guarden tresors de tot el món. Malgrat això, no em sembla just que grans potencies mundials, com és Anglaterra, comprin i s’emportin peces de ruines històriques per exposar als seus estands. Trobo que cada pedra ha d’anar al seu lloc i que si el que es vol és tenir, per exemple, una part de Grècia a Londres, se n’han de fer rèpliques. Però és clar, els diners ho mouen tot. Em fa molta llàstima visitar unes ruines i que on hi hauria d’anar una estàtua hi posi: Aquesta pessa es troba al British Museum, disculpin les molèsties.
Bé, després de fer aquesta reflexió, passo a contestar les qüestions proposades:
Heu visitat mai aquest museu? Si és així, què us ha semblat?
Sí, ara fa dos anys vaig visitar aquest museu. Impressionant és tot el que puc dir per descriure’l, trobes tresors de tot el món i exposicions de tots els àmbits culturals.
Quina època de les que es mostren us ha semblat més interessant? Per què?
L’època que més m’agrada és l’Antiga Grècia, les ceràmiques, les estàtues, els complements femenins…, em fascinen, segurament pel fet d’estudiar-los i un interés per aquesta cultura que em persegueix des de petita. Tot i així, m’agrada veure peces de totes les èpoques, mai em tanco portes a la cultura, i he de dir que una que em crida molt l’atenció és la cultura egípcia, tenen reliquies magnífiques. Ah!, i de la pedra Rosetta ja no cal n’hi parlar-ne!
Coneixeu algun dels personatges grecs i romans que surten al video? Podríeu explicar alguna cosa sobre ells?
Em ve de gust parlar del gran Zeus, déus principal de l’Olímp, del cel i dels fenòmens atmosfèrics com el llamp, els núvols, el tro i la pluja. Fill de Rea i Cronos, va succeir el seu pare com a senyor de l’univers. És representat amb barba, sovint assegut en un tron, empunyant el ceptre o el llamp i acompanyat de l’àguila. La seva primera muller va ser Metis (la Prudència), filla d’Oceà, però la seva companya definitiva va ser Hera, malgrat que va tenir incomptables aventures amoroses amb altres deesses i mortals, molts cops canviant la seva aparença.
Bon estiu!!!
MARINA
Gabriela, segur que algun dia hi podràs anar, a Londres!
Marina, em quedo amb dues coses del teu comentari:
Pingback: Viatge al passat | Aracne fila i fila
Salve!
No vaig visitar mai aquest video pèro per el que vaig llegir i veure en diferents programes i pel·licules em sembla molt espectacular. I sí alguna vegada vaig a Londres, m’ha agradaria molt visitar-ho.
Em vam semblar interesants les èpoques romanes, egipcies i gregues que van apareixer. La sala romana i grega em va semblar molt interessant per les seves estatues, i restes de l’arquitectura. Mentre que la sala Egipcia per les momies, sarcofags i restes com per exemple el esfinx que hi apareix.
Coneixeu algun dels personatges grecs i romans que surten al video? Podríeu explicar alguna cosa sobre ells?
Conec a la Venus, la deessa de la guerra, és filla de Júpiter i pertany a la Triada Capitolina juntament amb la Juno. També la estatua de Hermes que és el missatger dels Deus
Pingback: Fedra de Jules Dassin | La cinta de Νίκη
Salve!
Jo no vaig tenir la sort d’anar a Londres per temes personals però espero poder anar-hi aviat! Tinc molt bones referències de la ciutat per part dels meus companys que l’han visitat aquest any, tinc molt d’interès en visitar la National Gallery i
el Natural History Museum, encara que no amagaré que també m’agradaria visitar alguns estadis de futbol de Londres, però aquests dos museus són una prioritat per mi perquè estic molt interessat. L’article està molt ben elaborat i la informació és molt bona, gràcies al viatge ens heu pogut donar aquest article tan ben fet.
Avete!