Les domus romanes

Salvete alumnes de llatí!

Som la Judith Caballero, la Paula Contreras i la Sara Martín de 4 d’ESO de l’institut Premià de Mar i hem fet el nostre apunt sobre les domus romanes.

Per fer-ho, hem creat un vídeo basat en imatges de la casa i les seves parts i les hem anat explicant.

Ens ha agradat molt fer aquesta feina perquè hem après molt sobre les domus romanes i hem après a dominar una mica més aspectes tècnics com els vídeos o l’àudio.

Esperem que el nostre projecte us sembli útil, aquí us el deixem:

Valete!

Judith Caballero, Paula Contreras i Sara Martín

PD:

Vid. Domus Romana

33 thoughts on “Les domus romanes

 1. Edgar.N

  Salve!
  Aquest videos son força interesants per saber com eren les domus romanes
  I els estils i robes.
  les meves felicitacions per els alumnes.

 2. Rocío Rodríguez

  Salve!
  És molt interesant veure com eres les cases romanes perquè nosaltres vivim amb molts invents nous i moltes tecnologies noves que ells no en tenien. Eren bastant diferent de com són ara les nostres cases. Vivien d’una forma molt diferent.
  Aquests vídeos m’han ajudat molt a comprendre millor les parts d’una domus romana i per poder saber també com les decoraven.
  Gràcies als alumnes per ajudar-nos!

 3. Maryama

  Bonum diem!

  Primer de tot felicitar a aquestes dues companyes per haver fer aquests videos. M’han agradat molt i m’han resultat molt interessants ja que he pogut veure les diferències que tenim amb els romans en la manera de viure.

  Salve!

 4. ainablanch

  Bonum diem!

  Molt bona feina la de les companyes, penso que veurele´s aixi, d’aquesta manera tan visual, ajuda a retenir milllors tots els conceptes. Han sigut interesants ja qie he pogut observar les difèrencies que tenen les cases d’avui en dia amb les domus dels romans i realment no són tantes.

 5. Álvaro

  Bonum diem!
  Me gusto bastante el vídeo y es un gran trabajo por parte de los alumnos para entender mejor cómo vivían en aquella época, además me ayudo bastante a comprender las diferencias entre las diferentes viviendas romanas.
  Salve!

 6. Oussama

  Xaipe!!
  Molt bon vídeo i molt útil m’ha deixat molt clar com es una domus romana, abans hem costava veure la diferencia entre domus i la “insulae”. Molt bon treball!!

 7. Ignasi Pujol

  Salve!

  Són uns videos super interessants i molt entretinguts, hi ha poques diferències entre les seves cases i les nostres, me les imaginava més petites, per tant m´he sorpreés bastant, gràcies per compartirlos amb nosaltres.

 8. Dagmar

  Bonum diem!
  Els estudiants ho han fet molt bé! Gràcies als videos m’ha estat molt útil ja que no sabia molt sobre les domus, i a la tasca m’ha judat bastant.

 9. Edgar.Alvarez

  Aquest video es molt interessant! Ja que ens explica com eren les Domus Romanes i les parts que tenien i l’utilitzacio
  Molt bon treball i molt currat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *