Kid Icarus Uprising: Un joc caigut del cel!

Hola a tots els aràcnids i aràcnides. Vet aquí que us presento un nou videojoc farcit de referents clàssics, Kid Icarus Uprising.

Aquest joc, com diu el títol, s’anomena “Kid Icarus Uprising”. Us sona d’alguna cosa? Quin referent mitològic té? És un títol de la consola portàtil Nintendo 3DS, desenvolupat per Project Sora. De fet, és el tercer de la sèrie Kid Icarus. L’argument gira entorn de l’àngel Pit, un guerrer que, amb l’ajuda de Palutena, la deessa de la llum, anirà derrotant el poderós exèrcit de Medusa, que en aquest cas, és la dea de l’obscuritat. Durant el seu camí, en Pit anirà trobant gran quantitat d’enemics, d’entre altres, famosos personatges i monstres de la mitologia grega, com Pandora, Hades, el gos Ortros o l’Hidra. El joc consta de 25 capítols, en què començarem per un combat aeri, on anirem eliminant una sèrie de monstres gràcies a les diferents armes divines que anirem adquirint a mesura que anem avançant. Seguidament, hi haurà el combat terrestre, que segueix el mateix procediment que l’anterior fins arribar al boss (el líder), com per exemple l’Hidra.

El recomano a tots aquells a qui agradin les aventures amb un “toc” clàssic.  A continuació, us deixo el tràiler del videojoc. Gaudiu-lo i trobeu més referents clàssics, per exemple què me’n dieu de Magno !!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B1eiyDfWy0c[/youtube]

Sara Bernad

2n de Batxillerat de Grec i Llatí

 

2 thoughts on “Kid Icarus Uprising: Un joc caigut del cel!

 1. Margalida Capellà Soler

  Aquest no el coneixia, Sara! Una altra bona troballa amb referents! A veure què n’opinen els aràcnids i aràcnides?

 2. Laia Muñoz Osorio

  Felicitats per l’article, Sara!

  El principal referent clàssic d’aquest videojoc està al mateix títol: l’heroi Ícar.

  Ícar era fill de Dèdal, l’enginyer que va crear una mena d’artefacte per a que Pasífae, la reina de Minos, pogués consumar el seu amor amb un toro blanc. Pasífae va quedar embarassada i va tenir un fill amb cara de brau i cos d’home: el Minotaure. Aquest fou la vergonya de la família i el rei Minos encarregà a Dèdal la construcció d’un laberint on tancar el Minotaure i a Dèdal i Ícar en una altra torre, com a culpables de la infidelitat de la seva dona.

  Dèdal i Ícar van aconseguir escapar-se però de cap de les maneres no podien abandonar l’illa perquè el rei controlava totes les entrades i sortides marítimes. Així doncs Dèdal construí unes ales amb les plomes d’au, les seves van ser lligades amb fil i les del fill amb cera. Dèdal va advertir a Ícar que si volava massa alt el sol cremaria les seves ales i cauriaa, però si ho feia massa a prop del mar la humitat també desfaria les ales de cera. Finalment Ícar va volar massa a baix, les seves ales van desfer-se i va caure al mar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *