33 thoughts on “Quins referents clàssics hi veieu?

 1. Nicole Narvaez

  salve Lida!

  Aquets vídeo m’agradat moltíssim :D! Cupido fent la seva feina de enamorar a les persones correctes i per distreures amb una papallona s’esquivoca i tira la fletxa al mateix noi jajaj molt grácios, desprès li toca a ella arreglarlo perquè ell coneixi la felicitat però amb aquets vídeo cupido demostra que les personas es podem enamorar amb altres personas no corresponents que això passa molt sovint.
  Els referents classics que s’hi podem interpretar són la del mite de Apol·lo i Dafne i Cupido que està enamorat.

 2. Arnau Lario

  Ave!
  És un curt molt interessant! Evidentment, parla de Cupido, i a causa de la seva distracció ha de solucionar els problemes que ha causat. Molt divertit!
  Vale!

 3. Alina Roman

  Salve!!
  Aquest video està molt bé i es molt interessant podem veure com Eros dispara les fletxes perque les persones s’enamorin. M’ha agradat la part en que tira dues fletxes al noi i aquest s’enamora de si mateix però al final consegueix treura-li la fletxa i donar-li a una altra noia que no era la corresponent . És molt divertit també i a la vegada ens mostra a Eros com un nen entremaliat.

  Els referents clàssics que he trobat és el mite de Apol·lo i Dafne ja que dispara la fletxa a Apol·lo que el mite diu que Apol·lo és va burlar de Eros per jugar amb fletxtes i amb l’arc i Eros per vengança va agafar dues fletxes : una d’or l’altra de ferro . L’or simbolitzàva l’amor apassionat i se la va disparar a Apo·lo que va quedar completament enamorat de la nimfa Dafne a qui aquesta Eros li va disprara la fletxa de ferro que simboliztàva l’odi. Com que Dafne no el va voler , va invocar el seu pare que la va convertir en arbre i Apol·lo plorant va cuidar per sempre més la seva estimada transformada en arbre.

 4. Maria Mayor

  Salve!

  Aquest video m’ha semblat interessant i a la vegada entretingut i divertit. Els referents clàssics que he pogut veure han sigut Cupido i Narcis.

  Vale!

 5. David Alfaro

  aquest video es molt interesant i gracios, m’ha cridat molt l’atenció que esta molt ben treballat

 6. Camila Arigón

  Molt bon vídeo!!! Una manera divertida i entretinguda d’aprendre. Els referents clàssics que hi he trobat ha estat Cupido, el protagonista, i Narcís. Cupido ha de llençar fletxes perquè s’enamorin dues persones, però s’equivoca i llença dues fletxes a la mateixa persona i s’enamora de si mateix. Això ens recorda al mite de Narcís, el que s’estimava a ell mateix. Aleshores Cupido intenta treure-li una de les fletxes i després de molts intents, ho aconsegueix, però quan té l’altra fletxa la noia a la quan li havia de disparar no hi és i li dispara a una altra!!! Finalment s’enamoren i quan se’n van junts de la mà, Cupido rep la nota que la noia que s’acaba d’anar s’ha d’enamorar d’un altre!!! Simplement genial.

 7. Clara Serrano Jiménez

  Salveeee 😀
  L’he trobat molt interessant, ja que la forma de com estan representats, m’ha cridat l’atenció i fa que s’entengui millor! Aquest mite tracta temes com l’amor no correspost.

 8. Laia Costa

  Salve!
  Aquest vídeo el vam veure a classe i a mi personalment em va agradar molt. Crec que és una manera fàcil i divertida per poder aprendre els mites!
  Els referents clàssics que hi he trobat ha estat Cupido, el protagonista, i Narcís.
  Cupido llença fletxes perquè s’enamorin dues persones, però s’equivoca i llença dues fletxes a la mateixa persona i s’enamora de si mateix. Això ens recorda al mite de Narcís, el que s’estimava a ell mateix, d’aquí ve el mot ‘narcisista’ . Aleshores Cupido intenta treure-li una de les fletxes, però quan té l’altra fletxa la noia a la quan li havia de disparar no hi és i li dispara a una altra!!! Finalment s’enamoren i quan se’n van junts de la mà, una molt bonica historia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *