Invisa Tarraco

Mentre realitzàvem el nostre recorregut per Tarragona, em vaig entretenir a fer fotos a tot allò que em cridava l’atenció i el resultat és que moltes de les meves fotografies són de peces que no estaven en l’itinerari i que no vam arribar a comentar. El primer Slideshow és de peces del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, concretament de la sala funerària. Encara que, quan vam recollir les motxilles, vam estar al costat d’aquesta sala, no la vam veure.
Trieu una de les peces i comenteu-la, tot buscant informació, si cal, al web del MNAT. En el cas de les inscripcions, intenteu, com a mínim, transcriure-les i, si podeu, traduir-les o interpretar-les.

Durant l’otium ad edendum vaig trobar establiments amb noms en llatí …

 

Apareixen al nostre mapa d’establiments amb referents clàssics? Si algun no hi és encara, ubiqueu-lo al Google Map amb la ajuda del tutorial.

Quan ens vam retrobar, ens vam disposar a veure el passeig arqueològic, on he trobat aquestes imatges.

 

 

Podríeu traduir les inscripcions? Jo mateixa us les he transcrites i podeu aturar la imatge amb el menú inferior dret.

I per acabar, aquí us deixo, en primícia, el vídeo que la Noèlia va fer de la sortida.
[vimeo]http://vimeo.com/56319044[/vimeo]
Què us ha semblat? Des d’un punt de vista audiovisual, està ben resolt? La música, les transicions, els títols són encertats? Quin aspecte en destacaríeu com a més reeixit?

 

Hem de tenir en compte que la sala funerària no va ser l’única que no vam veure, perquè no disposàvem de temps per veure cada una de les sales del MNAT. Espero haver-vos aportat una mica més d’informació sobre com va ser l’estada dels romans a Tàrraco i que us hagi agradat aquesta sortida tant com a mi.

Amar Astudillo
4B

30 thoughts on “Invisa Tarraco

 1. Dina

  Salve!!

  Són molt bones les fotos d’aquest article i el video (com era d’esperar-se de l’Amar).

  Aquest article és molt interessant perquè recopila un munt de fotografies de l’antiga Tarraco i quan les veus sents com si hi estiguessis allà. en el meu cas, un altre cop.
  Lo millor d’aquestes sortides són les fotografies i les experiències que t’emportes de record juntament amb el que has après amb aquestes excursions educatives.

  Vale!

 2. Eric Llaga

  Bones fotos son interessants m’he llegit totes les descripcions però la que més m’ha agradat a sigut la que esta damunt del vídeo ya que les fotos van pasan hi han moltíssimes! M’agradaria fer l’excursió de 4tESO!

 3. Jordi Agraz Santos

  Unes fotos molt bones! Són molt interessants per aprendre sobre l’antiguitat de Tarraco i sobre les seves obres, objectes… més relevants.

 4. Jordi Agraz Santos

  Unes fotos molt bones companys!!!!! Un reportatge molt interessant sobre Tarraco i molt útil.

 5. Abril Queralt

  Jo vaig anar a Tarraco, a veure el Pont del Diable, i hi ha unes vistes espectaculars!!!
  Les fotos estan molt ben fetes i el vídeo està molt bé.
  És un lloc molt interessant per visitar!

 6. Jordi Agraz

  Aquestes fotografies ens fan una imatge molt bona de Tarraco, per sort he pogut estar i tot el que esta reflexat a les fotos ho he pogut veure en persona, una gran galeria amb fotografies molt relevants, un molt bon treball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *