Aracne fila i fila, semifinalista a Educared 2012!

Amb aquestes paraules, la Fundació Telefònica felicitava els semifinalistes del premi d’innovació educativa 2012:

“¡Por fin lo que muchos de vosotros estábais esperando! Ya están disponibles en Delicious los trabajos que han sido seleccionados como semifinalistas del Premio Fundación Telefónica de Innovación Educativa.

En la evaluación de todos los trabajos y posterior selección de los semifinalistas han participado más de 80 expertos del ámbito docente y tecnológico agrupados en 27 comisiones técnicas, procedentes de Argentina, Brasil, Chile, Colombia, Ecuador, España, México, Perú y Venezuela. La selección de los semifinalistas entre los más de 1700 trabajos presentados ha sido un trabajo complicado pero muy enriquecedor para los miembros de las comisiones debido a la calidad de los proyectos.

El siguiente paso será la selección de los trabajos finalistas. De nuevo, cuatro equipos formados por reconocidos expertos elegirán los trabajos finalistas de esta edición. Los resultados se conocerán en la primera quincena de agosto. Y a partir de ese momento, hasta septiembre, podréis votar vuestro candidato a Premio Especial del Público.

Desde la Organización del Premio queremos daros las gracias a todos por vuestra participación e implicación en el Premio. Como novedad este año, os anunciamos ya que desde el mes de septiembre empezaremos a trabajar con todos vosotros para preparar los trabajos para la próxima edición, así que no nos perdáis de vista.

¡Enhorabuena a todos los semifinalistas!”

Aracne fila i fila, un bloc interescolar de clàssiques i en català ha arribat a ser semifinalista! L’ENHORABONA, aràcnids i aràcnides! Arribar fins aquí és tot un mèrit i un gran orgull! A veure, però, si la nostra filadora Aracne aconseguix filant i filant arribar ben lluny. L’Enhorabona!

7 thoughts on “Aracne fila i fila, semifinalista a Educared 2012!

  1. Margalida Capellà Soler Post author

    Fa uns dies vàrem donar la notícia al nostre Facebook Fildelesclassiques Aracne i hem rebut una pila de felicitacions, però sé que tots els aràcnids i aràcnides no teniu Facebook i per això he trobat el moment per posar-ho aquí, on serà més fàcil recuperar la notícia quan comenci el curs!

  2. Teresa Devesa i Monclús

    Tots els centres que participem al bloc hem de considerar aquesta pas com un triomf important. Penseu que hem arribat a aquesta semifinal entre 1700 blocs de tot el món, poca broma! Si aconseguim anar més enllà, perfecte, però de moment, ja podem gaudir d’aquest gran pas. L’enhorabona a tots els aràcnids i aràcnides! I gràcies, Margalida, pel temps dedicat a la presentació del projecte.

  3. Margalida Capellà Soler Post author

    Gràcies, Teresa i aràcnids i aràcnides per fer-ho possible. Arribar fins aquí, com bé dius, és un gran mèrit; però en aquest cas no només s’hi presenten blocs sinó també pàgines webs i projectes entre diferents països per tant, crec que competir amb tot això és molt fort, que dirien els nostres alumnes. Enhorabona i endavant! L’important és la feina feta i si es reconeix molt millor, ens anima a seguir pel bon camí en temps ben difícils.

  4. Pingback: Fila que filaràs i Aracne fa quatre anys! | Aracne fila i fila

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *