El pa de Pompeia avui

Un pastisser mallorquí, Juan José Cózar Verge, ha fet aquesta reproducció exacta i comestible d’un pa carbonitzat de Pompeia. Sembla increïble, veritat! Si en voleu saber nés consulteu aquest apunt i els enllaços de El Fil de les Clàssiques i El pa en temps dels romans d’Aracne Fila i Fila i si aconseguiu la recepta d’aquest pa la introduirem en el Nostre Receptari de Cuina Romana amb Col·lex.

Plurimam salutem!

Ihssan Mhirou Zliouel
4t ESO Llatí Opt. 1

30 thoughts on “El pa de Pompeia avui

  1. Marta Roman

    M’ha agradat molt l’apunt. mai havia vist un pa carbonitzat de Pompeia! Felicitats!

  2. Sara Marin

    Salve!
    Molt interessatnt, quina bona pinta té aquest pa. Ja el podriem fer com a tasca de cuina romana!
    In proximum!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *