Un pastisser mallorquí, Juan José Cózar Verge, ha fet aquesta reproducció exacta i comestible d’un pa carbonitzat de Pompeia. Sembla increïble, veritat! Si en voleu saber nés consulteu aquest apunt i els enllaços de El Fil de les Clàssiques i El pa en temps dels romans d’Aracne Fila i Fila i si aconseguiu la recepta d’aquest pa la introduirem en el Nostre Receptari de Cuina Romana amb Col·lex.
Plurimam salutem!
Ihssan Mhirou Zliouel
4t ESO Llatí Opt. 1
http://www.entheca.es/recetas/170-pan-clasico-greco-romano
http://www.archaeokitchen.com/el-pan-de-pompeya-il-pane-di-pompei/
M’ha agradat molt l’apunt. mai havia vist un pa carbonitzat de Pompeia! Felicitats!
http://es.aleteia.org/2017/01/22/verdadero-pan-para-verdaderos-romanos-una-receta-de-mas-de-1800-anos/?ru=0ebe4fc7747555168c87594e310fe935
Salve!
Molt interessatnt, quina bona pinta té aquest pa. Ja el podriem fer com a tasca de cuina romana!
In proximum!