Un comentari homèric

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Reus el congrés de CDC, partit que es troba al capdavant del Govern de Catalunya. El cònclave de la formació nacionalista ha estat l’argument d’aquesta punyent crítica de Tian Riba, col·laborador del programa matinal “La primera hora”, que dirigeix i presenta Jordi Basté a RAC 1, en què el comentarista estableix un paral·lelisme entre les finalitats del partit polític i alguns passatges de l’Odissea.

Què us ha semblat el comentari? Per què creieu que utilitza l’obra homèrica com a mesura de la trajectòria del partit polític?

GABY

4 thoughts on “Un comentari homèric

 1. Margalida Capellà Soler

  Realment la pervivència de l’Odissea d’Homer no deixa de sorprendre’ns!

 2. Zícora

  Salve.

  En la meva opinió, trobo què és un comentari molt interessant. Crec que el paral·lelísme de l’Odissea què es fa servir es per poder-hi defenssar els seus arguments. Per altre banda, també penso que aquesta obra d’Homer està super influenciada, pero no que també ho estigués fins i tot en un partit polític. Ha sigut tota una sorpresa.

  Vale.

 3. Cristina Berjano

  Hem sembla molt interessant aquest apunt ja que no pensava que l’Odissea influències en els partits polítics.

 4. Eulàlia

  Salve!

  És una bona manera la de comparar Ítaca i Penèlope amb Catalunya i Calipso amb les dificultats que es podin trobar pel camí!

  Està bé que els polítics coneixin les gran obres homèriques i que les utilitzin per demostrar la pervivència dels clàssics en la societat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *