18 thoughts on “No facis l’ase!

 1. carla agusti

  Aquest video per mi asigut apart de grassios molt interessant perque el ase no bol pujar tan amunt . el vell es dorm i li posa musica per que estigui content i sadona que no era per tant.I cuan va pugant per el cami se li cauan tot el menjar

 2. gonzalez.bryam2008

  si fas com l’ aquet video a esta molt gracos i molt interesan merque toquen musica classiqca i grega i amb aixo no pudem apendre molt i tambe aprenem que la musica pot engancha a tot el mon

 3. gonzalez.bryam2008

  aquet video a esta molt gracios i molt interesan merque toquen musica classiqca i grega i amb aixo pudem apendre molt i tambe aprenem que la musica pot engancha a tot el mon.

 4. alsina.merce2011

  -Aquesta video es molt gracios i interresant perque el home li fa venir al ruc amb mùsica grega, però despres se’n va amb el menjar i li deixa un peix.

  -La història del Jordi m’ha semblar molt interressant perque el que tenia mes pes pot sortir del forat i el que meny no per les esponges.

 5. edgar

  es un video molt bo! em recorda ala faula dels dos ases. es una faula molt didactica perque les coses que et surten malament et podran sortir mijor:)

 6. sanchez.joana2012

  aquesta historia a mes de divertida esta guai.Aquesta faula ens recorda a els dos asses . diu que no fem l’asses perque es un vago i el seu amo l’obliga ha pujar adalt de tot !!! cossa que a l’asse li fa mandre

 7. Margalida Capellà Soler

  Gràcies, Juan Antonio, per donar-nos a conèixer aquest vídeo que els alumnes de primer han sabut aprofitar! Sabeu jo vaig pujar amb ase a Santorini i l’entenc!

 8. Cristina Berjano

  Aquest video es pot relacionar amb la faula dels dos asses, crec que la faula vol dir que per molts cops que fallis en algu ho pots tornar a intentar. El video mostra l’illa de Creta.

 9. Miriam Pelegrina

  Aquest video es de la faula dels dos ases. Al posar la musica l’ase s’anima i comença a caminar cap a dalt.

 10. osorio.laia2011

  Aquest video se situa a una illa grega, concretament a Santorini o Tera.

  Al principi podem veure que l’ase s’atura davant d’uns cartells. Aquests cartells indiquen la direcció que ha de prendre l’ase “ανα” que vol dir a dalt (anagrama) i “κατο” que vol dir cap a baix(Cataclisme, catàstrofe).

 11. Margalida Capellà Soler

  Crec que encara podeu comentar d’una manera més profunda aquest vídeo i establir paral·lelismes amb el grec clàssic-el grec modern i el català. Així com treure més suc a la seva lliçó a partir de les faules d’Isop. Quin valor ens ensenya? Per què?…
  Divendres a la tarda a les VI Jornades de Didàctica de les Llengües Clàssiques de Barcelona, abans del seu taller, el vaig donar a conèixer a Mario Díaz, impulsor del grec oral, que ja havia tingut el plaer de conèixer a València i li va encantar. Va riure força!

  Gerard, Laura, Clara i Sabina, crec que també el podríeu incloure en el vostre treball i intentar d’establir algun paral·lelisme amb l’obra que treballeu i amb les dites referents a l’ase.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *