7 thoughts on “Interrogatio

 1. Marta Bautista

  Salve!!!

  M’agradat molt aquest apunt!! M’ha semblat molt divertit!! 🙂
  Bon treball Cecilia i Ihssan!!! 🙂

 2. aida.alvarez1220

  Salve!
  En vritat es un comic bastant interesant, ja que les preguntes que li fa la Cecila a la Ihssan son preguntes que poden rondar en la nostre vida cuotidiana. Ja que bueno, a temps d’ara hi han molts arabs, i moltes noies amb el mocador al cap i tot. En resum moltes felicitats a les dues, es molt chulo!! 🙂

  Valeee

 3. Yasmina Berkane Pais

  Salve! 🙂

  Enhorabona pel còmic, esta molt ben fet i el tema és interesant, però trobo que per a que s’entengui millor, la Ihssan hauria de portar el mocador en el còmic, sinó no te molt sentit la pregunta.
  Tot i això m’ha agradat.
  Vale!

 4. Margalida Capellà Soler

  Cecilia, Ihssan, m’alegro moltíssim que ho hàgiu aconseguit! Tot esforç té la seva recompensa i tant!

 5. Clara Trullenque

  Salve! 😀

  Us ha quedat molt bé el còmic noies, i puc endevinar que parleu de la cultura àrab i tot això però les preguntes no les entenc gaire concretament. Crec que per facilitar entenement, la Ihssan hauria de portar el mocador, com a la realitat!

  Vale 😀

 6. Eva Serrano

  Salve!!! M’agrada molt aquest còmic! Puc entendre que parlen de la religió àrab i que a la diapositiva tres entenc que parla que a la seva religió està prohibit menjar porc. També la cecília li pregunta perquè porta mocador i crec que la Ihssan respon que perquè es important per la seva cultura o alguna cosa així. No ho acabo d’entendre!
  Però igualment felicitats!
  Vale!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *