Ecología en Grecia y Roma. ¿Qué opinaban Sócrates y Cicerón?

En el enlace de más abajo encontraréis una entrevista ficticia que le hace a Sócrates su discípulo Critias sobre la ecología en Atenas. También hay instrucciones para que creéis una entrevista propia sobre la ecología en la Antigua Roma. ¡Aprended qué pensaban griegos y romanos de la ecología a la vez que os convertís en intrépidos reporteros de la Antigüedad!

Entrevista a Sócrates sobre la ecología en Atenas

Fernando Lillo Redonet

IES San Tomé de Freixeiro de Vigo, Pontevedra

20 thoughts on “Ecología en Grecia y Roma. ¿Qué opinaban Sócrates y Cicerón?

 1. Margalida Capellà Soler

  ¡Fernando Lillo, en Aracne! No sabes la alegría que me has dado y además con una publicación como ésta precisamente ahora que empezamos en Premià de Mar un Comenius sobre ecología.
  Muchísimas gracias, Fernando.

 2. Yasmina Berkane Pais

  Salve! 🙂
  M’ha semblat bastant interesant aquesta recreació d’una estrevista entres Critias i Sócrates parlant d’ecologia, crec que la proposta de fer una entrevusta nosaltres tindria la seva dificultat, ja que no sabem massa sobre aquest tema, però seria interesant.

 3. Eva perez

  salveee:)
  m’ha agradat molt, i es bastant interesant, lo de l’entrevista opino que seria difícil

 4. Victòria Risueño

  Salve!
  Crec que seris difícil fer l´entrevista però a estat molt interesant

 5. Eva Serrano

  Ave!
  Aquesta entrevista fictícia ha sigut molt interessant, perquè encara que sigui fictícia s’ha pogut adaptar molt bé a l’actualitat i tractar-ho com si fos real.
  El fet de fer una revista podriem aprendre moltes coses, però estic d’acord amb la Yasmina ja que es molt dificil perquè no en sambem gaire del tema.

 6. Paula pla

  Salve Lida !!

  Penso que és una entrevista molt interessant,ja que Sócrates coneixia molt la ecología en l’Antigua Roma, però estic d’acord amb la Yasmina en que tindriem bastantes dificultats a l’hora de fer la entrevista, ja que desconeixem bastant aquest tema.

 7. Noelia Vargas

  Penso que es molt interresant però crec que seria molt difícil fer una entrevista.

 8. Laura Torrent

  Ave Lida!

  Ha estat molt interessant poder llegir aquesta entrevista fictícia, pero queda clar que qui ho ha escrit hi enten, no com la majoria de nosaltres, o almenys jo. Penso que podria ser interessant fer-ne un, pero no hi entenem i comparteixo opinió amb els companys, seria bastant difícil.
  Vale!

 9. irina

  salve!
  Aquesta entrevista Sócrates al seu deixeple és força interessant. Pel que fa a la recreació d’una entrevista és una bona idea, peró seria una mica complicat ja que no sabem masssa sobre ecologia.

 10. Sabina Cervero

  M’ha agradat molt i m’ha semblat interessant aquesta entrevista recreada entre Critias i Sócrates. Comparteixo la opinió amb els meus companys en que seria força complicat crear-ne una, ja que no sabem gaire sobre aquest tema però sempre es podria intentar.

  Vale!

 11. Andrea Gomez

  Ami tammbé m’ha agradat l’entrevista, i crec que penso com gairebé tots els meus companys. S’ha de saber de que es parla per poder contestar i fer una d’aquestes. Encara que l’entrevista no es real, s’adapta molt bé. Tot es podria intentar
  VALE!!!!!

 12. Aida Alvarez

  Salve!
  es un text molt interesant y molt curios de llegir, crec que ha valgut la pena. Pero crec que poder fer l’entrevista sería molt dificil..

  vale lida:)

 13. huete.victor1020

  Salve!!
  Ha sigut una entrevista molt interesant entre Critias i Sócrates. També crec que com diuen tots els meus companys seria molt difícil fer-li una entrevista.

 14. Eulàlia

  Aquesta entrevista sembla que estigui feta algú d’avui en dia, està molt bé aquesta adaptació a l’època contemporània sense perdre la personalitat de Sòcrates.
  Vale!

 15. Naim

  Crec que és un tema molt interesant, tot i que tindriem dificultats en fer una entrevista ja que no en sabem molt del tema

  salve.

 16. natalia espejo romero

  salve!!!!!!!!
  Aquesta entrevista Sócrates al seu deixeple és bastant interessant. Pel que fa a la recreació d’una entrevista és una bona idea, peró seria una mica complicat ja que no sabem masssa sobre ecologia.
  valeeeeeeee!!!!!!

 17. Pingback: El Fil de les Clàssiques » Blog Archive » Els arbres monumentals, tota una herència

 18. Pingback: Entrevista a Fernando Lillo | Ecologia i sostenibilitat a l'antiguitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *