El monòlit de l’elogi de Pere el Cerimoniós ja és a l’Acròpolis

Tal com us vaig prometre aquí teniu una fotografia del monòlit amb l’elogi de Pere IV d’Aragó (el Cerimoniós) a l’Acròpolis d’Atenes. El vam col·locar no fa gaire, als peus dels Propileus, a l’espera de la seva inauguració oficial a principis de 2011. En aquests moments estem preparant l’edició d’un facsímil sobre aquest elogi en col·laboració amb l’Arxiu de la Corona d’Aragó (en català, castellà, anglès i grec).

Eusebi Ayensa

Director Institut Cervantes d’Atenes

4 thoughts on “El monòlit de l’elogi de Pere el Cerimoniós ja és a l’Acròpolis

  1. Margalida Capellà Soler Post author

    Eusebi, moltíssimes gràcies per dedicar-nos part del teu temps de vacances i escriure’ns aquí tot aportant aquesta notícia tan preuada per a tots nosaltres i que amb tant d’afany i dedicació finalment has pogut veure: el monòlit amb els mots en català de Pere el Cerimoniós als peus dels Propileus. Ja sabem que gràcies a la teva empemta i demanant ajut, com a director de l’institut Cervantes, a la direcció de Madrid i sobretot a la seva directora, Carmen Caffarel, i a l’actual ambaixador d’Espanya a Grècia, Miguel Fuertes, has aconseguit l’autorizació necessària del Ministeri de Cultura grec. L’enhorabona, Eusebi, tot i el tribut que s’ha hagut de pagar!
    Moltes gràcies per fer-nos mereixedors d’aquest honor i molt bon any!

  2. Pingback: L’enhorabona, Eusebi Ayensa! | Aracne fila i fila

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *