Anem a Roma amb mp3? Tutta Roma ens espera!

Just després d’haver fet el nostre viatge a Grècia, ara seria el moment d’anar a Roma. Què en sabem, però, de Roma? Començarem per repassar la seva història i, a més d’estudiar-la amb cinema o amb cançons (cal anar ampliant aquí), també la podem repassar amb àudio a Historia sencilla de Roma:

Què us sembla si emprenem el viatge amb aquesta guia de Roma? Amb ella coneixereu tots els secrets de la ciutat eterna, podreu fer els vostres ecos amb woices.com o bé completar el nostre Google maps de Curiositats romanes:


Veure Curiositats de Roma en un mapa més gran

Quins edificis de l’antiga Roma visitarem? Quins personatges històrics coneixerem?…

Quants dies hi serem? On anirem? Quins monuments visitarem? Quins museus? On menjarem? On dormirem? Com ens mourem: amb metro o amb autobús?…

Tot, tot el que necessitem per anar a Roma ho tenim aquí! A què esperem? No us oblideu, però, del mp3 ni d’aprendre quatre mots en llatí no sigui que us topeu amb Juli Cèsar!

19 thoughts on “Anem a Roma amb mp3? Tutta Roma ens espera!

 1. Hady Camara

  Salve!

  Quina pena que em dona de veritat ,a mi m’agües encantat anar a Roma però ,si no es pot ,no es pot :(, no passa res …
  Però Mallorca tampoc em desagrada ,el problema es que ja que estàvem m’agüés agradat sortir d’Espanya.
  Crec que ja se que faré ,però, no ho tinc molt clar,esperaré que em vinguin mes idees i ho començaré a fer. 🙂

  Vale!

 2. Anna Jimenez

  Salve MArgalida!

  -Uns dels viatjes de 4rt era Roma. Voliem anar-hi, però al final es va triar Mallorca, que no esta malament per un viatje.

  jo tinc idees per el treball, però encara no ho tinc molt clar!

  Vale!

 3. Randy Martorell

  Salve Lida!

  Ami tambe magradaria anar a Roma te pinta de ser mol bonic, jo ja estic fent el treball espero poder-ho acabar y t’ho ensenyo el proxim dia.

  Vale!

 4. Sílvia Espinach García

  Salve!
  Quina emoció poder recordar el meu vitatge a Roma. L’any passat hi vaig anar amb la classe com a viatge de final de curs i la vaig descriure amb tres “m”: meravellosa, misteriosa i magnífica. En quatre dies vaig veure una ciutat gegant, sempre explico que vaig acabar amb tortículis perquè, tots els monuments són tant alts i grans que no podia apartar la vista del cel.

  Roma em va enamorar, i tot i que em vaig quedar sense veure la Bocca Della Verità (que era el meu somni perquè apareixia a Vacaciones en Roma, vid. http://blocs.xtec.cat/aracnefilaifila/2010/09/17/curiositats-de-roma-la-boca-de-la-veritat/), va ser un viatge per recordar.

  Diuen que si beus d’una font de Roma, la teva tornada és segura, jo, per descomptat, vaig provar l’aigua de totes les fonts, no fos cas que només amb un no hi haguès prou!

 5. Margalida Capellà Soler Post author

  Sílvia, a veure si ben avuiat hi pots tornar! Mentrestant ens podries fer el teu treball sobre el viatge de finals de curs

 6. Chaima Anza

  Salve!
  M’agradaria moltissim anar a Roma, com el altre mes que vam anar-hi a Grècia!
  Aviat suposo que anire a viatjar per Grècia però no perdo les esperançes perquè si amb proposo una cosa l’acabo fins el final i anirè a visitar-te Roma;) ja ho crec!;)

 7. yousra

  salve!
  El viatge de Roma de moment només és a partir del nostres power points però com he dit espero que només sigui momentani i poder anar-hi!!
  Bé ja que hi som també podríem anar a Grècia, després de veure els powers encara tinc més ganes d’anar-hi!
  Però com diu la Chaima espero que visitem Roma algun dia seria m’agradaria moltíssim!!
  Vale!!

 8. fatima.06

  Salve

  tinc unes quantes ideas pensades per fer el viatge a Roma quan torni veurem quines son les millors ides enccara que nesesitare una mica de suport dels meus companys.

 9. Margalida Capellà Soler Post author

  Quan tornes, Fatima, del Marroc? Esperem veure’t aviat. Molt bon viatge, primer cap a Premià i després cap a Roma. Segur que els companys t’hi acompanyaran de bon grat! Et trobem a faltar i ells també enyoren les teves fotografies!

 10. Rubén Florencio

  Ave!

  Ha estat una bona experiència aquest viatge virtual, m’encantaria viatjar , i a més a Roma , ja vaig perdre l’oportunitat l’any passat, però sabem que a la vida hi tindrem un munt d’oportunitats de poder anar-hi així que paciència. Roma té una història increïble i espectacular i per arribar a tenir un nivell acceptable de cultura cal visitar i aprendre de la bella ciutat.

  Vale!

 11. calvarez.01

  Salvete!

  Bé, a mi em va passar com al Rubén: l’any passat no vaig poder anar al viatge de fi de curs a Roma amb els de la meva classe, i després d’haver llegit i vist aquest article, veig que hauria estat una gran oportunitat haver anat a visitar aquesta meravellosa ciutat!

  Sempre em va agradar la idea de viatjar a Roma, però farà ja uns tres anys que vaig agafar una ficcació en anar-hi, ja que mirava una sèria de televisió anomenada Yo soy Bea, en la qual sortia en un capítol que els dos protagonistes viatjaven a la ciutat d’Oropesa del Mar, i en aquell capítol vaig trobar-hi una sorpresa: hi havia una rèplica en aquella ciutat de la Bocca della Verita!
  Aquí us enllaço el vídeo, on s’explica una mica la seva història, per mí és un dels monuments més curiosos de Roma:)!
  http://www.youtube.com/watch?v=oi_CHONWxbg&feature=related(Minut 8.30)

 12. Andrea Balart

  Salve! jo he estat a Roma i m’encanta! té moltes ruïnes romanes que val la pena visitar moltes estatues, moltes escultures, moltes esglèsies. Per mi Roma és una ciutat plena d’història igual que Grècia. Roma és una ciutat molt vista en el cinema amb pelicules famoses com la dolce vita, vacaciones en roma o a tres metros sobre el cielo( versió italiana).
  vale!!!

 13. irina

  he estat a roma i recomano anar al coliseu, a més de ser un monument amb molt història és molt bonic, també el vaticà amb la famosa capilla sixtina. Una de les places més importants és la piazza del poppolo, a mi em va agradar molt, també la piazza navona on hi ha un munt de fonss en que cada una té una història diferent, la piazza d’Espanya, amb la seva escalinata.La plaza Venecia és també molt famosa amb un edifici que li diuen el pastís de noces, per la seva curiosa forma. Vaig estar també a la fontana di trevi, per mi una font preciosa, el Panteó és també un monument molt famós i bonic.

 14. Pingback: Iter Romam | Aracne fila i fila

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *