Grècia: et canviarà la vida…sens dubte!

Atents viatgers! Us espera un viatge que us conduirà a la màgia de la mitologia grega de l’època dels herois i déus de l’Olimp. Un viatge amb el que us posareu en la pell dels mateixos ciutadans de l’antiga Grècia.

Us adjuntem algunes de les ofertes que més s’aproximen als vostres gustos i que, certament, són bastant assequibles. Es veuen els llocs més importants, llocs sagrats i de peregrintage per a molts, també podreu alimentar la vostra cultura. Trieu, remeneu i digueu amb quin us quedeu perquè les places són limitades!

Alumnes de 1r de batxillerat de GREC.

23 thoughts on “Grècia: et canviarà la vida…sens dubte!

 1. Hady Camara

  Salve!
  Tots estaven bastant be ,però tot s’ha de dir el tercer m’ha encantat,esta molt curat i es el que mes m’ha cridat l’atenció però falta el pressupost eeeeeh!
  m’han entrat unes ganes d’anar-hi … pfff.

 2. Cristina Álvarez Barraca

  Hady! Moltissimes gràcies per a contestar tant ràpid. Jo sóc l’autora d’aquest powerpoint, i no hi ha cap problema respecte al preu, aquí l’adjunto:

  -Avió+hotel *** : des de 300 euros (per persona). Oferta per a nens dels 5 als 10 anys: 100 euros.

  -Avió+hotel ****: des de 600 euros (per persona)

  -Avió+hotel *****: des de 700 euros (per persona).

  -Si es vol fer un creuer per totes les illes anomenades, el preu serà una mica més car, però no massa. A l’agència Kabú som concients de la crisi: 1500 euros (per cada adult) nens 450 euros.

  Moltes gràcies, i espero les vostres respostes!

 3. Georgina Tur

  Salve!

  A veure jo no se quina companyia agafar, hi han dues que no han posat presupost.. i em fa una mica de po.. perque pot ser molt car… tot s’ha de dir.. que la tercera estava molt bé, però casi que em decantarè per la segona, així que ara vaig a enviar un correu perquè em reservin els bitllets.

  Però en general estan molt bé:)

 4. calvarez.01

  Georgina, els preus del 3r powerpoint estan posats al comentari anterior al teu!
  Gràcies per dir que el meu t’ha agradat!
  Vale!

 5. Anna Jimenez

  Salve Margalida !
  Saps que nosaltres aquest any anem de viatje i uns del llocs on haviem triat per anar-hi era Grècia.

  m’han encantat els power points, son super originals!!!
  el 3r power m’ha agradat moltissim, I el del creuer també..

  us felicito a tots ;)!
  Salve!

 6. calvarez.01

  Oooooh Anna gràcies (esque el 3r powerpoint és el meu jajaja!)
  Doncs jo vaig a Grècia l’any que vé de vacances potser, i ja m’agradaria a mi trobar una oferta com la de la meva agència de viatges…Jajaja!

 7. Rabab

  Ave lida!
  Tots els treballs dels meus companys estan molt bé la veritat lida ho tindrás difícil per decidir amb quina agéncia voldrás viatjar a Grècia.

 8. fatima El azouan

  Salve!
  Per fi eh pogut acabar el viatge a Grècia ja que els retoc de les imatges i que edemes no se’m visualitzava vaig tardar una mica però per fi ja esta.

  Hady millorant els avantatges que te el meva agencia es que et donem de regal 2 entrades per anar a veure el Sakis Rouvas actuar en directe.

 9. Teresa Devesa i Monclús

  Caram, quina manera de fer-nos dentetes, nois i noies, veient les vostres ofertes no sabria a quin apuntar-me. Per completar la vostra fantàstica feina us suggereixo que visiteu l’oferta de la “Clàmide d’Hermes“, l’agència de la Jéssica, que l’any passat ja us feia una completa oferta de viatge a la terra hel·lènica.

 10. Margalida Capellà Soler

  Teresa, si t’interessa al Moodle de Grec 1 vaig posar-los tot això:
  Visionareu pel vostre compte aquests vídeos sobre la Grècia actual i, després d’escoltar aquest programa de Catalunya ràdio Voltant per Grècia em convidareu en forma de comentari a voltar durant una setmana pels indrets que entre el tema IV del llibre i els vídeos us hagin cridat més l’atenció. Quan hi anem? Què farem cada dia? Què visitarem? Com viatjarem? etc. Qui sap potser en comptes de fer aquest viatge virtual a Grècia hi acabem anant de veritat!

  Teniu un bon model a seguir: Viatja amb la clàmide d’Hermes. Us pot inspirar també una gimcana com aquesta de la Teresa. No us oblideu de la música ni del menjar o el que us vingui de gust, sense COPIAR però. L’important és Grècia i ser creatius com els grecs.
  Consulteu i comenteu Grècia i Atenes avui i “Catalans i espanyols a Grècia“.
  No queda cap alumne de Cultura Clàssica de la vostra promoció de 3r, però em plau recordar els treballs de la Maria, del Pol i de la Melissa.

 11. Teresa Devesa i Monclús

  Una bona col·lecció d’enllaços, sí senyora. Ara que la tenim publicada aquí la utilitzarem també nosaltres. Ho vaig proposar als meus alumnes com a tasca opcional. Si algú s’anima, la podrem posar també a la vostra prestatgeria?

 12. Margalida Capellà Soler

  I tant que sí! Els esperem amb candeletes, Teresa! Aràcnids i aràcnides de Badalona, a on ens portareu?

 13. Cristina Álvarez Barraca

  Χαιρετε!!

  M’agraden molt els nous ppt’s de Grècia noies, felicitats, malgrat això Steffy, encara que el teu m’ha agradat moltíssim crec que és un viatge massa… Intens diguem! Jajaja
  Malgrat això estan tots molt bé.

 14. David Gomollón

  Buff… la veritat és que em quedaria amb tots els viatges. Els “planings” que tenen són interessantíssims i atractius per a mi. Tot i que si n’hagués de triar 1, dubtaria sobretot entre el 3r i el 4t. Per una banda m’agrada molt la idea del vaixell; sempre m’ha agradat anar amb vaixell. A més, la proposta de Troia d’aquest viatge ha estat realment una bona pensada.

  D’altra banda, el viatge a Atenes, Sicília, Creta… realment és que també m’agrada moltíssim, a part de que els hotels tenen bona pinta, els llocs on estan situats són realment molt bons.

  Insisteixo amb el tema de lo difícil que ha estat aquesta tria i que tots els treballs són molt bons.
  Enhorabona!

 15. marina

  A mi m’agraden tots els viatges, és molt difícil triar, però possiblement amb el que em quedaria seria amb el del creuer, tot i que s’estan poques hores a alguns llocs, m’ha agradat perqué els llocs que es visiten són molt macos i el recorregut d’Ulisses és molt interesant i aixi, també aprenem per on va passar en la Odissea.
  L’altre viatge que també m’ha agradat molt és tercer, ja que es veuen les parts més importants de grècia i és molt maco, també està molt realcioat amb la mitologia, el que ho fa interesant.
  L’ultim també m’ha agradat molt per que t’explica més la història amb Atenas i Delfos i després llocs més bonics.
  Per a mi tots els viatges que es pugun fer a grècia són molt macos i amb un encant que no tenen altres llocs, ja que es convina molt història, mitologia i la bellesa de grècia.

 16. Thaïs Jiménez

  Hola!!

  El primer que vull dir, és que tots els viatges que he vist són maravellosos, m’han agradat tots, perquè tots et mostren mitologia grega en totes les seves dimensions, encara que en algun hi falta Atenes i és el que més m’interessa a mi veure.
  El viatge que m’ha encantat ha sigut l’últim, perquè et porta per Rodes, Sicília, Atenes… És un viatge que sempre he volgut fer, però mai he pogut. Sempre he volgut saber una mica més de cultura i mitologia grega i ara que en sé més o menys m’agradaria anar-hi i veure tot allò, a més per les imatges sembla molt bonica i m’agradaria vere-ho en persona i prendre les meves pròpies fotos.
  Em podrieu dir el preu? perquè no ho posa..

  Adeu!!

 17. Cristina Álvarez Barraca

  Χαιρετε!

  Bé, jo volia aclarir una cosa, aquí les coses funcionen com al Fil, el primer ppt que us surt publicat, és l’últim que s’ha penjat, i l’últim que us surt, és el primer que estava publicat que es el meu, i del qual alguns heu demanat preus, que estan a un comentari de més a dalt.

 18. Margalida Capellà Soler

  Moltes gràcies, Cristina, per explicar-ho! Jo també m’havia adonat de la confusió, però esperava que fossi vosaltres que tragués l’aigua clara a l’entrellat!

 19. Chaima Anza

  Salve!
  Nois i noies animeu vos a anar el meu viatge i atot!
  Segur que vos agradara molt el viatge a Grècia!
  A més a més hi ha regals!
  Felicictaats companys i també em felicito a mi mateixa per poder acabar-ho, perquè em va portar temps per corregir i les fotos!
  😉

 20. Margalida Capellà Soler

  Chaima, poc s’imaginen el temps que hi has dedicat ni les vegades que t’ho he fet repetir per treure les faltes d’ortografia, etc.! L’esforç ha valgut la pena, tot i que t’ha quedat un viatge de vertigen.

 21. caoduro_sara

  Hola!
  Jo penso d’escollir la segona presentació perque hi ha l’informació basica sobre Grècia i perque amb totes les imatges que hi han et quedas amb les ganes d’anar-hi!
  A part de totes les imatges sobre els monuments (que son molt importants), hi han també imatges sobre els esports… i tots sabem que l’esport era important a Grècia i que es fein els “Jocs Olímpics” veritat??!
  Sara

 22. Pingback: El nostre viatge a Roma | Aracne fila i fila

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *