Alfabet grec i publicitat

El curs passat els alumnes de primer de grec varen fer aquest muntatge Lletres gregues en la publicitat, acompanyat del rap del Deka; enguany ho continuem treballant en la base de dades del Fil Moodle de Grec 1 però ja ho volem compartir aquí, tot i que encara és una activitat oberta.Alumnes de Grec 1

34 thoughts on “Alfabet grec i publicitat

 1. L. Arcas

  Actualment, començo a veure coses que abans les veia irrelevants, com els logos, les marques de molts objectes com ara: els cotxes (alfa romeo), rellotges (omega), vidios (beta), màquines de cosir ( alfa, sigma), omega 3, roba ( kappa)..

 2. Mireia Sánchez Cano

  Xaipe!!
  Ara mateix em sento una ignorant en tots els aspectes… Quants logos, quants rellotges.
  És sorprenent com et pots trobar lletres gregues a qualsevol lloc..
  Ara m’hi estaré fixant quan vagi a comprar…

  Vale!

 3. Marta Calvo

  M’ha sorprès ja que la majoria no sabia que hi havien marques amb lletres de l’alfabet grec, m’ha semblat molt interessant, ara m’hi fixaré més en les marques per si em trobo amb marques anomenades amb lletres de l’alfabet grec.

 4. Sebastián, 4rt C1

  Hi han moltes referències al grec en la publicitat. Per exemple a noms de negocis com Solaria, Bankinter, Animalia, Quantum, Globalia, Eolia, Primium, etc. O a marques de cotxes com Focus, Auris, o Modus. Aquest fenomen es perquè segons experts les paraules del grec o llatí sonen bé i semblen internacionals.

 5. Clara Campos Rovira

  No m’havia fixat mai que els noms de tantes marques tinguessin a veure amb l’alfabet grec i que els noms fossin extrets d’ell. El que més m’ha sorprès era el del WiFi, mai m’haguès arribat a imaginar que tingués algo a veure amb el grec. Ara intentare fixar-me molt més en totes les marques i els logos.

 6. Jhon Campaña

  Molt bon treball!
  Ha estat una sorpresa saber tantes marques amb referencies de lletres de l’alfabet grec. Hi han moltíssimes marques i bastant conegudes que aprofiten aquestes lletres per donar-li nom a la seva empresa o producte.
  Em sorprèn la quantitat de noms que veig al llarg del dia que abans desconeixia d’on venien i ara ja hu se, a partir d’ara em fixar més en els noms de els llocs i productes a veure si tenen algun significat o si volen representar alguna grafia.

 7. Maria Sorribes Sanchez

  Hola a tots .
  Aquest treball m’ha estat molt interessant , no sabia que el sector publicitari en tenia de tantes d’aquestes referències clàssiques.
  Molt bon treball i súper interessant!!!!!
  Molt bon treball de recerca !!!!
  Jo compartiria aquest powerpoint amb tothom perquè em sembla una cosa interessantíssima per que ho sàpiga la gent que ens envolta .

  AVETE OMNES!!

 8. Javier torres

  No m’havia fixat mai que els noms de tantes marques tinguessin a veure amb l’alfabet grec, pero hi ha moltisimes marques i alguna bastant conegudes
  La marca kappa tambe es una paraula grega.

 9. Laia Garcia Callariza

  Em sembla interessant i a l’hora intrigant el per què les empreses avui dia segueixen utilitzant noms de la cultura clàssica com per posar un nom a una cosa tant important com pot ser un model de cotxe, una franquícia de menjar ràpid, etc.
  Encara que no ho sapiguem la cultura clàssica ens envolta i hauríem de conèixer per a donar-nos compta del perquè del nostre voltant i per a tenir més cultura.

 10. Paula

  ¡salve!
  No me había fijado en las referencias que hay en las marcas, sabia de algunas pero no todas las que he visto ahora. Me parece muy interesante que muchas de marcas tengan este tipo de nombres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *