Si Barbie és Venus, a què jugo?

L’estiu és temps de viatges, de noves aventures i de jugar. Tot seguit us deixo dues fotografies meves de dues pintures que vaig veure en una ciutat europea. Segur que les reconeixereu fàcilment, i en sabreu dir el nom del quadre i del seu pintor. Jo m’ho he passat molt bé jugant amb nines i referents clàssics! Espero que us agradi el resultat, tot cassolà, res a veure amb aquelles Barbies de l’altre apunt, però fruit d’hores de joc i entreteniment.

Foto de Valèria

Foto de Valèria

Foto de Valèria

Foto de Valèria

 

Valèria

Primària

8 thoughts on “Si Barbie és Venus, a què jugo?

 1. Margalida Capellà Soler

  Oh, quina gràcia! Jo sí que ho reconec, i tant! Els meus alumnes m’explicaven els mites amb les nines i els nois amb els ninos, però no m’havien representat cap quadre com a endevinalla d’art! Quina imaginació, Valèria! Visca la creativitat amb referents clàssics!

 2. Teresa Devesa i Monclús

  Molt bé, Valèria. Sóc concient que jo no hi puc jugar, sinó que he de deixar els alumnes, però t’he de dir que la recreació està molt ben trobada.

 3. cristina.12

  Jo també he reconegut els quadres que has interpretat amb les nines! Molta imaginació i molt ben reconstruit

 4. calvarez.01

  És una forma molt original de representar aquestes pintures tant famoses i que quasibé tothom coneix.
  Bé, jo només conec la primera, que si ara no m’equivoco, és la d’Afrodita quan està a la vora del mar, no?
  Jajaja!
  Realment molt original, felicitats!

 5. Joan Marc

  La veritat és que el muntatge és molt xulo, com diria un profe meu, una intertextualitat del segle XXI.
  Felicitats

 6. Saraa.

  Quina idea més original! Molt treballada la veritat!
  La primer imatge si no m’equivoco és el conegut cuadre de Sandro Botticelli, “El naixement de Venus”.
  Vale! 🙂

 7. Coty

  Ave Lida!
  M’encanta la idea, original i ben cassolà, però no deixa de ser maco 🙂
  Els quadres són del Renaixement, de l’autor Sandro Botticelli i s’anomenen “El naixement de Venus” (explicat segons la versió dels testicles d’Urà) i “La primavera”.
  Aviam si ens ensenyes més fotos com aquestes, Valèria 🙂
  Vale!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *