4 thoughts on “Το παλάτι του Οδυσσέα στην Ιθάκη

 1. Margalida Capellà Soler Post author

  Ευχαριστώ πολύ, Ιάννη! Seria una notícia increïble si realment es confirmessin aquestes declaracions a la televisió ΣΚΑΙ del professor d’arqueologia Thanassis Papadopoulos de la Universitat de Ioannina com el palau de l’heroi Odisseu a Ítaca. Durant setze anys han excavat a Exogi al nord de l’illa d’Ítaca, una illa fantàstica. Si no hi heu anat, no us la perdeu. A més del nostre viatge a l’Ítaca personal (ja sabeu de què parlo!), crec que cal conèixer aquesta petita illa de la mar Jònica on la gent és encara molt hospitalària i aquestes troballes arqueològiques de ser certes, almenys micèniques, ens poden portar a fer una ruta grega pels indrets dels herois homèrics: el palau d’Agamèmnon a Micenes, el de Nèstor a Pilos…. amb la Ilíada i l’Odissea a la mà (en llibre de paper o digital!). Quina aventura! Quina Odissea!

  Mentrestrant podem practicar grec modern amb aquesta notícia de la televisió grega del nostre reporter atenès! o gaudir dels temples grecs aquesta nit de lluna plena!

 2. Teresa Devesa i Monclús

  Αυτές οι είδησεις θαυμαστικές είναι! Ευχαριστούμε το δημοσιογράφο μας από την Αθήνα.
  No trobeu, nois i noies, que és una notícia fantàstica, la que ens ha resumit la Margalida? Aprofiteu també per acostumar-vos a la fonètica grega, ja que no sabeu prou grec modern per entendre el reportatge.

 3. Margalida Capellà Soler Post author

  Si teniu Facebook, contempleu aquí l’espectacularitat de la lluna plena d’ahir en els temples grecs!

 4. Pingback: Aracne fila i fila » Blog Archive » A la recerca de l’Atlàntida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *