La màgia de la Lida

El fil d'Abbozi (Antonio Díaz) & Margalida Capellà Soler

El fil d’Abbozi (el mago Pop) & Margalida Capellà. Photojordi

És estiu. És temps de vacances i cada any des que Aracne és Aracne fila i fila pengem al blog una fotografia de vacances de la Margalida i enguany m’estreno (amb els nous editors de Xtecblocs!), publicant a més sense permís. Recordeu la de tal dia farà un any: Ubi est Margalida? Aquest estiu la teniu formant part d’un genial espectacle de màgia que no us revelaré, perquè té miga, a més la Companyia Abbozzi, premi nacional de màgia, actua tots els divendres al vespre al Teatreneu de Barcelona, però ella semblava que fes bolos i tot amb la companyia, amant també dels muntatges audiovisuals. Bé, de la part millor (i és una autèntica llàstima!) no tinc imatges, potser fins i tot algú en va fer vídeo!, però aquí la teniu amb el seu fil, fet collaret per encanteri, i el mag que s’enamora d’ella i …

Espero que aquesta incursió meva en el blog, una mica delictiva, l’agafi amb el seu proverbial bon humor perquè va ser el millor de l’espectacle de la sensacional IV Gala de màgia, en què actuaven molts altres mags i magues de renom.

Èria

3 thoughts on “La màgia de la Lida

 1. Margalida Capellà Soler

  Què passa el vint-i-quatre de juliol? Toca fotografia oficial de vacances? Ni que fos l’Ana Obregón o la família Reial a Mallorca!

  Èria, sort que no has trobat el vídeo! Tampoc sé si n’hi ha; però seria un document històric i irrepetible!

  En fi, va ser una experiència increïble. No sé què em passa però els mags i els pallassos sempre m’acabem fent sortir a actuar damunt l’escenari amb petó inclós. Pobra de mi, tan tímida i seriosa com sóc! Potser m’he equivocat de professió o potser ja faig teatre a classe! Després de veure actuar a Mèrida en les VI Jornadas de Cultura Clásica.com els professors de llatí Luigi MIRAGLIA i Annula (Nancy LLEWELLYN), vaig pensar que potser també jo feia el mateix a classe.

  Ja veieu potser de cara a la propera reforma educativa també caldrà tenir competència artística!

  Ja temo la fotografia de vacances de l’estiu vinent, perquè això ja veig que queda institucionalitzat i el bon humor que no falti mai!

  Molt bon estiu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *