Cabrera de Mar, Ilturo: ciutat o vila romana?

A Cabrera de Mar estan apareixent gran quantitat de restes romanes. Pertanyen a una gran vila agrícola del litoral mediterrani? O es tracta d’una gran ciutat? I si és una ciutat, com és que no n’ha arribat notícia fins als nostres dies? Tots aquests dubtes en el programa Sota terra que TV3 acaba d’emetre i que tot seguit podeu veure:

Gaby

2 thoughts on “Cabrera de Mar, Ilturo: ciutat o vila romana?

  1. Margalida Capellà Soler Post author

    Moltes gràcies, Gaby! Els alumnes que no hagin vist aquest programa a TV3, quan comenci el curs t’ho agrairan. Cabrera de Mar ens cau molt a la vora i aquest serà un bon motiu per anar-hi almenys durant la festa iberoromana i conèixer aquests jaciments arqueològics: http://blocs.xtec.cat/aracnefilaifila/2010/05/27/xv-festa-iberoromana-de-cabrera-de-mar/ així com pel treball a classe: http://blocs.xtec.cat/elfildelesclassiques/2009/06/29/els-balnea-dilturo-amb-3d/

  2. Pingback: Aracne fila i fila » Blog Archive » Domus en època medieval?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *