Epitectus us espera!

Diumenge dia 6 de juny del MMX, a les quatre de la tarda, Epitectus us espera  al Parc Arqueològic Cella Vinaria de Teià per ensenyar-vos la finca i explicar-vos com era un dia de feina en un taller romà de fa 2.000 anys! No us ho deixeu perdre!

3 thoughts on “Epitectus us espera!

  1. Oriol García

    Estaría molt bé poder asistir-hi a Teià per poder veure aquest parc arqueològic cella vinaria, pero el problema es que tots tenim la setmana d’examens justament aquest dilluns dia 7 i no crec que trapitjem el carrer en tot el cap de setmana! jeje
    Qui pugui anar, segurament ja fará algun video o fotografíes, per almenys poder veure-ho i opinar sobre això.

  2. Laura G

    Doncs malauradament no puc anar per què he d’estudiar, tots hem d’estudiar…però la foto és molt suggeridora!

  3. Margalida Capellà Soler Post author

    Ho podeu dir als familiars. Segur que als pares i avis els agradaria. Vosaltres ja feu bé d’estudiar. Això espero perquè dilluns ens han posat des de direcció l’examen de grec oficial de la tercera avaluació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *