La competència audiovisual a l’aula de Clàssiques

Ecce! Els nostres millors vídeos:

Què us han semblat els millors muntatges audiovisuals de producció pròpia dels alumnes de Cultura Clàssica, Llatí i Grec de l’institut Cristòfol Ferrer, publicats a Aracne fila i fila i en el bloc d’aula El Fil de les Clàssiques i pujats al YouTube? (Aquests aplicatiu només permet enllaçar amb els vídeos del YouTube, si voleu visionar els pujats a altres canals aneu al lateral dret de El Fil de les Clàssiques i si encara no sabeu com fer-los aquí trobareu quatre consells).

Verba volant, televisifica manent!

3 thoughts on “La competència audiovisual a l’aula de Clàssiques

 1. Irena

  Ave:)

  La veritat és que hem fet un munt de videos entre tots els alumnes!! i més que en falten. Crec que és una forma molt bona de recordar els moments inolvidables que hem pasat tots junts. A més hi han videos simplement per aprendre mites o declinacions, llatinismes, etc.
  El que també estan molt bé són els power points.

  Orgull pel bloc jaja home!:D
  vale

 2. Laura G

  Quina il·lusió veure aquí el vídeo del parc del laberint! Ens ho vam passar super bé fent la nostra representació mitològica! És molt original fer aquest “ranking” dels millors moments que tenim durant el curs.
  Tan ràpid com sempre un altre any s’ha quedat enrredere.

 3. Francesc Franquet

  Només puc dir-vos Optime! Quin treball més ben fet! Sobretot m’ha agradat el video de les Saturnalia i la música. L’enhorabona i confio que seguiu tan inspirats per les muses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *