Adidas amb ales!


Ave,

L’altre dia mentre estava veient el nou anunci d’Adidas vaig pensar en fer aquest article quan al 0:32 apareixen unes sabatilles amb ales al costat, “adidas JS Wing”. Quin bell homenatge al déu missatger de Zeus, Hermes en grec, Mercuri en llatí!

Dissenyades per Jeremy Scott qui ha dotat d’unes ales que inviten a volar amb elles en els nostres peus per aquesta nova temporada Primavera-estiu 2010. Aquestes sabatilles han estat inspirades pels jugadors de bàsquet de la dècada dels 80, encara que el creatiu li hagi donat un toc angelical amb aquestes ales desmuntables que s’ajusten al calçat gràcies als cordons.

Què us ha semblat? Es curiós eh, però per què creieu que han tingut la idea els d’Adidas i no pas els de Nike, la deessa de la victòria, ja que ella mateixa porta ales i podia volar? Que potser Adidas té alguna referència clàssica?

Vale!

Irena Jagustín
1r de batx. llatí i de grec

7 thoughts on “Adidas amb ales!

 1. Margalida Capellà Soler Post author

  Ire, veig que no pares ni per vacances! Trobes referents clàssics arreu! No havia vist aquest anunci d’Adidas però quan vaig anar a veure Percy Jakson y el ladrón del rayo vaig pensar que es tornarien a posar de moda les sabatilles amb ales i mira per on ja les has trobades. Fantàstic!
  Bona Pasqua!

 2. Esther

  Felicitats per aquest espai, l’acabo de descobrir.
  He trobat fantàstic aquesta imatge d’espardenyes amb ales.

 3. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltes gràcies, Esther! Ara els alumnes gaudeixen de les esperades vacances i el bloc està gairebé inactiu però me n’alegro molt que t’agradi i que en deixes constància en comentari. Segur que se n’alegraran ben molt i tornaran amb forces renovades. A reveure!

 4. haya sande

  Avee:))
  ohohoohohoh! Addidas la meva marca preferida:) Quines bambes sobretot les dorades jo que soc una fanatica, de vritat que e flipat m’agrdat molt i que amb les ales que m’ha fet gracia si les trobó aveure si me les compro hahahaha.
  L’anunci esta molt currat i que crida l’atenció,i crec que Addidas si que té un referent clàssic no estic segura peró podria.
  Ademes que Addidas es una marca molt coneguda i esta triunfant mes que la Nike, Son dos marques que sempre utilitzara la gent i penso que no passara de moda.

 5. Coty

  Ave Ire! Què guapes! El vídeo m’ha agradat molt, surten personalitats tan famoses com Beckham, Snop Dogg i Ciara <3 . M’encanten!
  Les sabatilles no són gaire maques, per això les dorades són una mica cutres T_T Però al vídeo es veuen millor. Sí que s’assemblen a les de Hermes, el déu missatger i jo crec que algun tipus de referència sí que deuen haver tingut. Potser com que Nike ja té com a referència el nom (Victòria en grec) i el símbol (en forma d’ala) per la Victòria de Samotràcia, els d’Adides han volgut imitar-los o millorar-los, no creieu? Imagineu-vos que ara comencen una guerra amb referències clàssiques! Ens donaria per molts articles jaja.
  Bon article 🙂

 6. Ana Mª Falcón Durán

  Salve! 🙂

  He estat llegint l’article i mirant el vídeo, i sincerament trobo més maques aquestes bambes, tot i que tampoc me les posaria. També he estat buscant per internet si Adidas tenia alguna cosa a veure amb la mitologia grega, però no he trobat res.

  Valete!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *