4 thoughts on “La mort de Cleòpatra

 1. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltes gràcies, Gaby, per fer-nos conèixer aquest interessant documental sobre la serp verinosa que provocà una mort ràpida a Cleòpatra. A Aracne, ens interessa molt no només la història sinó també aprofundir en el coneixement del medi, i en aquest cas en les seps per tal de relacionar aquests rèptils amb la mitologia o amb la mort de Cleòpatra.

 2. nuria

  Salve Lida!
  És un video molt interessant, la història de que Cleòpatra es va treure la vida fent que la mossegués una serp ja la coneixia però, el que no sé es per què se la va treure. He buscat una mica i he trobat això:

  El que Octavi pretenia després d’haver-se apoderat d’Egipte, era convertir Cleòpatra en una esclava i exhibir-la durant la cerimonia del trionf humillant-la. Veient quin era el seu futur, Cleòpatra va decidir acabar amb la seva vida.

  Valee! 😀

 3. Pingback: Aracne fila i fila » Blog Archive » Com era Cleòpatra?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *