De què és sigla?

Coneixeu la marca d’aquest anunci? De quina expressió llatina és sigla? És idònea per a una marca esportiva? Sabeu, però, com és l’autèntica frase llatina de Juvenal? Segur que sí perquè ja hi ha al bloc almenys dos apunts. Si els trobeu, faciliteu-ne l’enllaç.

Gaby, un seguidor de El Fil

7 thoughts on “De què és sigla?

 1. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltes gràcies, Gaby, per seguir-nos i especialment per col·laborar amb tots nosaltres.

  Interessant troballa! A més, no sé si ho saps, però aquest vídeo pertany al canal del professor de llatí francès, Robert Delord, que divendres ens va visitar i que col·lecciona anuncis publicitaris d’arrel clàssica.
  Des de El Fil, també l’ajudarem a anar completament la seva col·lecció i a nosaltres a fer-ne difusió.

 2. Irena

  Ave!:)
  Es curiòs que la marca d’aquestes bambes són “asics”, és un acrònim de la expresió latina “Anima Sana In Corpore Sano”. És perfecta per unes sabates deportives, ja que el que les porta demostra que és un bon deportista i que es manté saludable.
  bona entrada!
  vale!

 3. Oriol García

  Tal com diu la Irena, ”Asics” es una expresió llatína que significa ”Anima sana in Corpore sano”, que aquesta frase, te molta relació amb tenir una salut sana i estar sempre que podem el millor en forma posible. D’aquí be, que siguin unas bambes deportives, per fer esport, com no… Unas bambes amb nom que tingui aquest significat, no podóen ser unes altres que unas de esport!

 4. nuria

  Salve Gaby!
  Jo sempre havia sentit i al bloc he vist, que la frase que s’utilitzava era “mens sana in corpore sano”, però la de “anima sana in corpore sano” també és interesant.

  Molt bon article! =)

  Valee! 😀

 5. Ana Rosa

  Doncs sí, la marca es “Asics” que com ja han dit també vol dir “Anima Sana In Corpore Sano”.
  M’ha sorprés el significat d’aquesta marca perque fa poc vaig veure unes bambes molt chules i eren d’aquesta marca.

 6. Josefet Fuentes

  Margalida, m´agradaria que afegeixis un enllaç al meu bloc PRIMVS CALAMVS.Diga´m com anar al map de Grècia palindròmic que estàvem el.laborant, per afegir-hi més coses que tinc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *