La Gemma, la becària de Zenit S.A i estava segura de que era la que realitzava els millors informes de comptes de l’agència barcelonina.
La Penèlope, la secretària de direcció, gaudia de la fama de ser la que millor realitzava els informes de comptes i tothom a l’empresa l’admirava en la seva feina, tot i que a ningú li queia bé, excepte la cap de l’agència, la Mònica.
Un dia, la Gemma va tenir la seva gran oportunitat, la Mònica li havia encomanat un informe de comptes de l’últim mes perquè la Penèlope estava malalta i no la podia localitzar.
La becària va ben aprofitar aquell regal i va fer el millor informe que ningú de l’agència havia vist mai.
Quan la Penèlope va tornar, es va trobar que tothom parlava del famós informe i de com n’era de simpàtica la Gemma. Ella no ho suportava i va voler comprovar l’habilitat de la noia enviant-li l’últim informe que li havia encomanat la seva estimada Mònica.
Quan va rebre l’informe de part de la Gemma, es va adonar realment que aquella becària era millor que ella, i que aviat podria prendre-li el lloc de treball.
Va donar l’informe a la Mònica dient-li que era seu, suposant que aquesta es sorprendria tant que l’ascendiria a directora adjunta ja que les dues tenien una relació molt més que professional.
Finalment, va ser així, i la Penèlope va ascendir la Gemma per poder encomanar-li informes setmanals, mensuals i anuals.
La Gemma va estar fent informes fins als 65 anys, quan es va jubilar i va ingressar en una clínica psiquiàtrica.
Joel Beltran
Llatí 4rt IES Cristòfol Ferrer
Salve!
Molt bona adaptació del mite d’Aracne ^^! Reflecteix a la perfecció la competitivitat que hi havia entre la deesa i Aracne, també esta molt bé la manera en que indiques que ella va ser castigada injustament. (i molt bo això del psiquiàtric xD)
Tens una gran imaginació. Enhorabona per la historieta!
Valee! 😀
Hola, vaya tela
quina història.Molt bé Joel, molt interesant,
sinceramnet no m’esperaba el final ajaj!
Lo que podries haver fet es introduir una mica mes els personatges, perque he tingut que llegir unes quantes vegades per sapiguer que es qui.
Suposu que reflecteix el mite d’Aracne, la competividad que tenia amb l’altre deesa.
🙂
Pero felicitats Joel ma impactat
Molt bé!
Com ha dit tothom reflecteix molt bé el mite d’Aracne.
Vale!
Ave!! Quina representació del mite d’Aracne més creativa… hem sembla una mica injust que la pobre Gemma es quedés fent informes fins als 65 anys i a més va ingressar en una clínica psiquiàtrica.Joel el final és molt inesperat 😀 Felicitats!!
Joël!
molt bona, l’adaptació! m’agrada com has representat l’enveja d’Hera, com també el càstig i com la deessa continua sent considerada superior (amb un càrrec més alt.
Està molt ben escrit, i es nota el teu snetit de l’humor.. xD
felicitats!:)
Holaaa joel!!
M’agradat la teva història d’Aracne esta molt bé =)
felicitats!!!!!!=)
Hola nois/es!
Joel és genial la teva història, jo a llatí vaig fer una adaptació del mateix mite, tot i que, vaig fer un canvi d’escenari, i l’acció és produia a una editorial.
Alícia, era una escriptora amb molt futur, i els seus relats eren increïbles. Per sort, una editorial es va interessar en les seves històries amoroses i li va fer la proposta següent: Hauria de presentar-se a una competició juntament amb una escriptora molt prestigiosa, Ana Garcia. Guanyaria el relat que més vots obtingués per part dels caps de l’editorial.
Alícia va fer una història preciosa, que no va passar desapercebuda i va deixar tots bocabadats; en canvi, Ana no va sorprendre ningú, i ells buscaven nous talents.
Ana estava gelosa, i per perjudicar l’Alícia va fer xantatge a l’editorial i aquesta no va tenir més remei que demanar a l’Alícia que marxés.
Gràcies pels comentaris noies.
Tampoc és res de l’altre món la història, però m’alegra que us hagi agradat.
Tens raó Alis hauria d’haver introduït més els personatges però tampoc em volia enrotllar massa(que és el que sempre em passa fent històries).
Molt bona la actualització del mite Laura, a veure si el trobo buscant una mica per Aracne.
Joël, el mite d’Aracne de la Laura encara és al Moodle de llatí de primer. Aviat el farem públic i el podràs llegir sencer tot i que la Laura n’ha fet una síntesi perfecta!
Està molt bé explicat.Felicitats Joel 😀
Un bon article Jöel