Sis Joans de Carles Riba

13595904

Avui es commemora el cinquantè aniversari de la mort de Carles Riba a El Fil de les Clàssiques i a moltíssims blocs; per això a Aracne fila i fila ens hi unirem amb un Carles Riba diferent, el dels Sis Joans. El vaig conèixer al teatre de la mà de la companyia Príncep Totilau:

 
A mi em va agradar molt, sobretot “Joan brut”; però si llegiu els sis contes segur que també us fascinaran i podreu establir paral·lelismes amb els valors grecs i la tragèdia grega.

Valèria

4 thoughts on “Sis Joans de Carles Riba

 1. Margalida Capellà Soler Post author

  Sis Joans, una obra que quan la vàrem veure al teatre amb el muntatge de la companyia Príncep Totilau ens va fascinar i que caldria donar més a conèixer als infants per enganxar el públic juvenil i adult amb l’obra ribiana.

  No us perdeu l’homenatge a la xarxa a Carles Riba en el dia del seu cinquantè aniversari del seu traspàs a través dels comentaris deixats en els tres articles commemoratius de El Fil de les Clàssiques:

  Carles Riba, pont ferm de Grècia a Catalunya
  Kavafis cantat amb mots de Riba
  Carles Ribà també trià LLETRES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *