5 thoughts on “Des del Subte de Buenos Aires

 1. laia

  ave!
  El mite és el de Teseu i el Minotaure, no?
  L’anunci aquest no l’havia vist mai i està molt bé però crec que és una mica, bastant fort per com surt matant al Minotaure, i la noia amb la que Teseu es volia casar, però que estava vigilada per els deus, Ariadna, fa una mica de cosa quan agafa el cor, jajja. El mite no el coneixia i l’he buscat perque en l’enllaç que poses, en el cuentacuentos, el video s’hem talla, xD.
  Per cert que fort el mite, no? perque fan que cada any, durant trenta anys, set joves i set noies d’Atenes fossin lliurats als cretencs per ser devorats pel Minotaure, :S

  vale! 😀

 2. Margalida Capellà Soler Post author

  Saps, Laia, després de matar Teseu el Minotaure amb l’ajut d’Ariadna, l’abandona a l’illa de Naxos. Prova demà de veure tot el vídeo, així com els altres. T’agradaran encara que siguin bastant bèsties; però així, de vegades, és la vida!

 3. Coty

  No era un toro (minotaure) el que vivia en un laberint? Jaja. M’ha fet gràcia que canviessin el toro del laberint per un topo que viu sota terra.
  Teseu és el valent que s’enfronta al minotaure que exigia 14-10-7-3 joves a l’any i amb l’ajuda d’un fil (el qual ha donat nom al nostre blog de clàssiques, no?) va rescatar a Ariadna i matà al germanastre d’aquesta, el monstre.
  Però la pobre Ariadna va ser abandonada a l’illa de Naxos, tot i que oblidà ràpidament al seu amor casant-se amb Dionís i més tard es transformà amb una constel·lació.
  M’ha agradat aquest original anunci:-)
  Vale!

 4. rabab

  ave lida!!
  El anunci magradat molt no l havia vist mai. Explica molt be el mite del minotaure.
  ave lida!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *