Margalida a Ràdio Premià

Divendres 17 d’octubre van entrevistar la Margalida a Ràdio Premià de Mar per haver guanyat els Premis Blocs Catalunya en la categoria d’educació amb el bloc El fil de les clàssiques. Si voleu, podeu  escoltar l’entrevista que li va fer Lola Busquets a Tot d’una (primera hora).

Download link

Mehal El Hinchi, alumna oient de llatí de 2n Batxillerat.

7 thoughts on “Margalida a Ràdio Premià

 1. Sara Perez

  Ohh mehal quin bon article que has fet ehhh!!!! Buenu Gali moltes felicitats per el premi del bloc i que espero que te’n continuin donant molts méssss!!!!!

 2. Verónica Vega

  Mehal bon article!! Margalida com tots sabem ets mereixies el premi. Gràcies per dedicar-nos el premi però ets tu la que fa el treball dur.
  Fins demà!

 3. Margalida Capellà Soler Post author

  Però, Vero, sense vosaltres no tindria sentit. Moltes gràcies a totes.

 4. Pingback: El fil de les clàssiques » Blog Archive » Reactivant les clàssiques

 5. lina

  marga!! una mica tard crec jo però et volia dir una cosa que el llatí no es una llengua morta com diu alguna gent i que no es por ferte la pilota però fas un gran esforç tenin aquest bloc perquè crec que a casa teva dedicaras moltes hores a penjar coses i tot ets la millor i me alegra molt que siguis famossa jaja ho mereixes i altre cosa que sapiguès que mai vaig pensar que m’ agradaria tant el llatí aunque a vegades em costí molt però que m’ agrada molt jaja un petó

 6. Margalida Capellà Soler Post author

  M’alegro molt, Lina, que t’agradi tant el llatí. El bloc l’escric per a vosaltres, tot i que hi ha molta gent que ens segueix. Fins dimarts!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *