RONDÓ: TE DEUM

ESTEM TREBALLANT EL RONDÓ “TE DEUM” DE M. A. CHARPENTIER. HEM JUGAT AMB EL TEMES “A”, “B” i “C”. HEM APRÈS LA DIFERÈNCIA ENTRE A1 (FRASE SUSPENSIVA) I A2 (FRASE CONCLUSIVA). HEM CAMINAT ELS TEMES EXPRESSANT EL CONTRAST.

 

3r RONDÓ

ESTEM TREBALLANT L’ESTRUCTURA DE LA FORMA MUSICAL RONDÓ, HEM INVENTAT UNES COREOGRAFIES PER EXPLICAR COM ESTÀ ESTRUCTURADA LA MÚSICA D’AQUEST RONDÓ ANOMENAT ABDELAZAR QUE VA COMPOSAR PURCELL, MIREU:

“ELS PLANETES” DE GUSTAV HOLST

HEM TREBALLAT 2 FRAGMENTS  CORRESPONENTS A LA SUITE “ELS PLANETES”, DEL MÚSIC ANGLÈS “GUSTAV HOLST”. LA VA COMPONDRE ABANS DE LA I  GUERRA MUNDIAL. AQUESTA SUITE ESTÀ FORMADA PER 7 MOVIMENTS, DEDICATS A 7 PLANETES.

A “JÚPITER”, VAM TREBALLAR LA MELODIA DE L’ALEGRIA (dels 3:05 als 3:50 minuts),ENS VA SORPRENDRE L’ACTITUD EMOCIONADA DEL DIRECTOR D’ORQUESTRA. ÉS UNA MELODIA PLENA, MOLT CANTABILE. T’ANIMES A APRENDRE-LA I A CANTAR-LA?

A “MART”, VAM SEGUIR L’OBSTINATO AMB PERCUSSIÓ CORPORAL I VAM ESCENIFICAR EL CRESCENDO. PER CERT, T’IMAGINES COM L’ORQUESTRA FA L’OBSTINATO? ET DONEM UNA PISTA: NO EL FA CAP INSTRUMENT DE PERCUSSIÓ.