CANTÀNIA Curs 2022/2023

Les portes del món

L’obra de Cantània d’enguany és “Les portes del món”, de Raquel García-Tomás (composició) i Bernat Castany Prado (text).

 

SINOPSI (fragment): La Sara és una nena cega de set anys que viu amb el seu pare en un petit apartament situat a la primera planta d’un gran bloc de pisos, als afores d’una gran ciutat. El somni de la Sara és fer la volta al món, com el seu heroi, Phileas Fogg, el protagonista de La volta al món en 80 dies, de Jules Verne, el llibre que el seu pare, el Daniel, li llegeix cada nit.

Un dia, la Sara li demana al seu pare que organitzi un gran viatge. Ell li diu que no és possible, però ella li respon que hi ha moltes formes de viatjar, i que segur que acabarà trobant alguna manera. Les vacances d’estiu s’apropen, i el Daniel se sent molt trist per no poder emportar-se la seva filla de viatge. Però una nit, parlant amb l’àvia de la Sara, se’ls acudeix un pla perquè la nena pugui fer la volta al món sense sortir de l’edifici.

 

Per anar obrint boca, us compartim les cançons, sinopsi completa i una entrevista amb els autors de l’obra.

També trobareu un dossier del projecte Cantània i els seus 34 anys d’història.

 

Sinopsi i cançons

https://auditoridigital.cat/album/cantania-2023-les-portes-del-mon/

 

Conversa amb la compositora i el llibretista de “Les portes del món”

https://vimeo.com/760307396

 

DOSSIER: Què és Cantània

https://auditoridigital.cat/wp-content/uploads/2022/09/DOSSIER-CANTANIA-GENERAL2023.pdf