Garrotins (II)

Hola alumnes de 5è i 6è!

Aquesta setmana s’acaba el curs, després de tres mesos de confinament, de fases diverses i de no poder fer vida normal per culpa d’un virus remenut i tocanassos. Com que la música és un bon recurs per expressar emocions, us proposo deixar gravats els nostres garrotins de confinament. Farem un vídeo on sortirem tota la classe cantant.

Aquesta setmana cal que us graveu en vídeo cantant el vostre garrotín i la tornada dels garrotins. (Els que no heu escrit cap garrotín, cantareu només la tornada).

Ara us expliquem com.

Molts ja haureu rebut un correu amb el vostre garrotín gravat pel Víctor, perquè tingueu una referència abans de poder-lo gravar sobre la base instrumental.

INSTRUCCIONS:

  • – Escolteu la versió cantada del vostre garrotín que us ha fet arribar el Víctor de música.

 

  • – Practiqueu cantant a sobre, seguint tant la tornada com el vostre garrotín.

 

  • – Quan ja us surti igual, proveu sobre la versió instrumental que teniu al Sonabloc.

 

  – Finalment, poseu-vos uns auriculars per escoltar la base instrumental i poder gravar-vos cantant la tornada i el vostre garrotín.

Per gravar-vos en vídeo dues coses:

  • – Heu de picar de mans coincidint amb quan dic “3”. Això és per poder sincronitzar vídeo i àudio quan faci el muntatge. Ha de ser exacte, ni abans ni després que soni “3”. Ho haureu de fer abans de la tornada i abans del garrotín.

 

  – I poseu-vos a prop de la càmera perquè la vostra veu quedi ben gravada. I que es vegi bé la cara. No us preocupeu si la vostra cara està massa a prop de la càmera, en el muntatge quedarà bé! És important que s’entengui bé el que dieu.

Quan tingueu el vídeo, envieu-lo a musica@mestresm.cat.

A practicar!

BASE INSTRUMENTAL – KARAOKE pels Garrotins, versió de “Er Taqueta”: