Audició de la Gralla

24/03/2019

El passat dimecres 13 de març la Lucía de 3r va tocar una peça de les festes de Granollers amb la seva gralla. Ens va explicar que la Gralla és un instrument tradicional català i que costa molt fer-lo bufar.

Aquí podeu veure algunes fotos que vam fer.

Moltes gràcies per compartir amb la classe la teva experiència musical!

Big Bang Beethoven

06/02/2019

Bon dia alumnat de 6è

A l’apartat de “Calaix de Sastre” teniu una pàgina amb material relacionat amb la sortida que farem el 8 de març. Ara mateix he penjat la cançó inicial de l’espectacle que parla sobre la vida del gran músic.

Podríeu escriure en els comentaris d’aquesta publicació quines idees principals conté la lletra de la cançó?

Escolteu bé, amb les vostres aportacions farem una feina que penso que us agradarà!

Fins a la propera classe.

Albert

Dia de la Pau 2019

16/01/2019

Com ja sabeu el dia 30 de gener és el dia de la pau i la no-violència. Enguany cantarem al pati “Escolta-ho en el vent“, la versió en català de la cançó de Bob Dylan “Blowin’ in the wind”.

Tot seguit us ofereixo dues versions útils per a practicar la cançó. Primer la versió cantada per Gerard Quintana i Jordi Batiste amb la lletra al vídeo i després la versió instrumental amb guitarra.

 

Think!

09/01/2019

Hola a tothom!
Avui a 6è hem treballat la cançó Think d’Aretha Franklin. Aquí us deixo el fragment de la pel·lícula “The Blues Brothers” on canta la versió del 1980.
Recordeu que la versió original és del 1968 i la podeu escoltar en fent clic aquí.

Heu provat de cantar-la? Costa?

La festa d’hivern s’apropa!

02/12/2018

Hola a tothom!

S’apropa la festa d’hivern i per tant el final del primer trimestre. Així doncs, cal fer un últim esforç abans de les vacances.

D’aquesta manera, demano especialment als nens i a les nenes de 3r, 4t, 5è i 6è que treballeu de valent i veniu amb una actitud activa a les sessions de música per a que tothom les pugui aprofitar al màxim. D’això en depèn que el dia de la festa puguem fer una gran actuació. Oi que tothom col·laborarà i acabarem de polir l’actuació que ja tenim mig preparada?

Tal com em vau demanar he penjat els àudios al Sonabloc. Si feu clic a “FESTA D’HIVERN>Festa d’hivern 2018” els podreu trobar. A dins de la pàgina podreu trobar la versió cantada i la versió instrumental per poder cantar amb la música de fons.

Espero que tothom treballi de valent!
Fins a la propera classe.
Albert