El Trance i Apol·lo

Una altra de les cançons que vaig trobar també de Hardwell amb un altre artista anomenada Amba Shepherd va ser Apollo que traduït és Apol·lo. Aquesta cançó d’estil Trance que forma part de l’àlbum State of Mind que va ser publicat l’any 2013.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=q8kUckZ15fE[/youtube]

 • Què us sembla la cançó? De què parla?
 • Qui va ser Apol·lo?

Abigail Quiñonez Lajones

2n Batx. Humanístic

4 pensaments a “El Trance i Apol·lo”

 1. Personalmet aquesta cançó m’ha agradat molt, ja que s’asembla molt al estil de música que escolto. M’ha semblat una manera molt intretinguda de saber coses sobre el mite d’Apol·lo i Dafne.
  Apol·lo és el déu de la medicina, de la bellesa masculina, de la música i de la poesia en la mitologia grega i posteriorment en la mitologia romana.

 2. Aquesta cançó em sembla molt atrevida, ja que parla d’un tema que es molt complicat per avui dia. Seguidament, aquesta cançó parla de l’assatjament a un a altre dona i crec que està molt ben reflectit en el mite d’Apol·lo i Dafne.

  Apol·lo, va ser, una de les divinitats principals de la mitologia grecoromana, un dels déus olímpics. Ademés, feia als homes conscients dels seus pecats i era l’agent de la seva purificació; presidia les lleis de la religió i les constitucions de les ciutats, era símbol d’inspiració profètica i artística, sent el patró del més famós oracle de l’Antiguitat, l’oracle de Delfos, i líder de les muses.

 3. M’ha semblat una bona cançó, que parla de l’assetjament i la violència de gènere, un tema molt impactant. En el videoclip es pot veure com l’home maltracta a la dona i el fill se n’adona i intenta fugir del sofriment. Com el que passa en el mite d’Apol·lo i Dafne on Dafne és maltractada i el pare se n’adona del que estava passant quan descobreix que la seva filla és maltractada i violada.
  Aplol·lo és el déu de la medicina, de la bellesa masculina, de la música i de la poesia en la mitologia grega i romana. També va ser considerat déu del Sol, en substitució d’Hèlios. És fill de Zeus i Leto, i el germà bessó d’Àrtemis.

 4. Salve!
  Aquesta canço tracte sobre un home que maltracte a la seva dona i el fill ho veu i se’n va de casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *