Joan Miquel Oliver torna sol amb “Pegasus”

El compositor, lletrista i guitarrista d’Antònia Font, Joan Miquel Oliver, ha publicat el seu tercer disc, Pegasus, el primer que edita després de la dissolució de la banda mallorquina el novembre de 2013.

[youtube width=”650″ height=”550″]https://youtu.be/OuWnNIcl5Rc[/youtube]
Amb el nom del cavall alat de la mitologia, Pegasus  és el tercer disc en solitari d’Oliver, que en paral·lel a la seva activitat en Antònia Font va publicar Surfistes en càmera lenta en 2005 i Bombón mallorquín en 2009.

[youtube width=”650″ height=”550″]https://youtu.be/8UiAgNvTfuU[/youtube]

Aquí us deixem la cançó “Pegasus” de l’àlbum “Pegasus“:

Sabríeu trobar quin referent clàssic hi ha a l’àlbum de Joan Miquel Oliver?

Rebeca Barroso i Ana Mª Falcón

2n de Batxillerat

Llatí

Un pensament a “Joan Miquel Oliver torna sol amb “Pegasus””

  1. No costa gens adonar-se’n que el referent clàssic que es pot trobar és el títol de la cançó Pegasus.

    El pegàs és un animal que va néixer de la sang del coll tallat de la Medusa tallat per Perseu.

    Aquesta abans era una dona molt bonica, però després que Posidó (déu del mar) la violés i la deixés embarassada es va tornar una dona molt lletja, tenia el cap ple de serps i quan mirava a qualsevol persona feia que es tornés de pedra.

    Com que els déus de l’Olimp no estaven gaire contents van decidir enviar a Perseu perquè la decapités amb l’ajuda d’Hermes (missatger dels déus) i Atenea (deessa de la guerra). Així va ser, va ser decapitada i de la sang va sorgir pegàs, un cavall blanc amb ales que volava.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *