Pegas


[youtube width=”650″ height=”550″]https://www.youtube.com/watch?v=PdCYuMp1KCQ[/youtube]
 

Viviendo en un sueño salido del mar
Donde una leyenda nos cuenta
Que un caballo alado surgió
Y su magia fue eterna
Veloz como el viento sus alas abrió
Un manto de nubes su vuelo envolvió
Y en la noche brilló
Como brilla una estrella
Y busca su destino
Mas allá de la realidad
Donde reinan los héroes
Y no existe el mal
Corazón de leyenda
Hijos del Dios del Mar
Y una triste mortal
Que con su sangre al morir
Se convirtió en realidad
Y ahora vive sumido en un sueño
Del que nunca podrá despertar
Un mortal quiere hacerse su dueño
Darle caza y poderle domar

 

Pegasus – Allman brothers band

Aquest es un grup de Rock, on el seu origen es EEUU, mes concretament Macon (Georgia). Aquest grup es va formar l’any 1969, on després d’uns anys, va ser nominada en varies revistes com el millor grup de Rock d’Estats Units durant un llarg període de temps. Han obtingut premis com ”Discos de Oro” i ”Discos de platino”. L’últim treball que van treure va ser a l’any 2001, amb un conjunt de set artistes integrants del grup que van retornar a tocar les fibres dels seus seguidors permanents de tota la vida.

Tenen una cançó anomenada Pegasus; En la mitologia grega, Pegàs és un dels éssers fantàstics més coneguts en la mitologia grega. Ell és un diví cavall alat diví en general de color blanc. Ell és engendrat per Posidó, en el seu paper de cavall-déu, i va parir la Medusa. Ell era el germà de Crisaor, nascut en un part sola quan la seva mare va ser decapitada per Perseu. Va ser capturat per l’heroi grec Belerofont prop de Pirene font amb l’ajuda d’Atena i Posidó. Pegasus permet a l’heroi muntar-lo per derrotar un monstre, la Quimera, abans d’adonar-se de moltes altres vulnerabilitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *