“Bacus, les màscares del déu” al Museu de Badalona

Saps qui era el déu Bacus? Quin nom rebia en grec? De què era déu? Quins eren els seus atributs?…

Bacus

A partir del 28 de març i fins el 19 de maig de 2019 al Museu de Badalona s’inaugura l’exposició Bacus, les màscares del déu. Aquesta exposició aprofundirà en la figura del déu del vi i donarà a conèixer aspectes més desconeguts, com la seva vinculació amb el teatre o el pas del temps en relació a les estacions. A més de les grans gestes en què participa i els rituals que li dediquen.

L’exposició, dissenyada i produïda pel Museu de Badalona, comptarà amb la col·laboració de diversos museus catalans que conserven en els seus fons elements relacionats amb Bacus i el seu món. Així podran veure’s, entre altres peces, els hermes bàquics dels museus de Badalona, Empúries i Tarragona.

Si ets un apassionat o apassionada de la mitologia, no t’ho pots perdre. L’entrada és lliure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *