Les Set Meravelles del Món Antic

Hola! Sóc la Maida Moreno, estudiant de 2n de Batxillerat d’Humanitats de l’institut Josep Lladonsa a Lleida.

La Margalida m’ha ajudat molt al meu Treball de Recerca, el qual l’he fet de les Meravelles del Món Antic i ara em dona l’oportunitat de poder compartir-lo amb més gent. A continuació inserto el treball escrit i la presentació :

Una altra vegada, moltes gràcies Margalida

One thought on “Les Set Meravelles del Món Antic

  1. Margalida Capellà Soler

    Moltíssimes gràcies a tu, Maida! Em complau que m’hagis esmentat en els agraïments, no hi comptava! Em fa molt feliç que hagis volgut compartir la teva recerca a Aracne fila i fila i que amb aquesta col·laboració esdevinguis una aràcnida. Els nostres instituts ara resten agermanats, a l’espera de futures col·laboracions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *