La vida quotidiana, l’economia i el treball a l’antiga Grècia

Companys nostres, us hem volgut preparar un kahoot on puguem repassar de nou el tema de la vida quotidiana de l’antiga Grècia (tema 5 i La vida quotidiana, l’economia i el treball a l’antiga Grècia) i l’economia i el treball dels antics grecs (tema 6 i Les importacions i les exportacions dels grecs).

Captura

Què us ha semblat el nostre kahoot? Un cop heu acabat de fer-lo digueu-nos la vostra puntuació.

1r Batxillerat, Carlota i Chorouk.

27 thoughts on “La vida quotidiana, l’economia i el treball a l’antiga Grècia

 1. Rocío Rodríguez

  Xaipe!
  Des que he provat aquesta eina per estudiar, penso que és una de les millors per recordar conceptes i alhora divertir-te. Crec que quan fas un kahoot, a part de treballar un tema, també treballes la lectura i la rapidesa.

 2. Ignasi Pujol

  Xaipe!

  A qui no li agrada fer kahoots? és el millor passatemps que existeix per aprendre i divertir-se a a la vegada. Si repetissim els Kahoots unes 3 vegades s’apren més, ja que pots observar els errors i arreglarlos pensant en la resposta i recordant els errors. Al segon intent ja faig fer la màxima puntuació ja que em va enganxar i interessar molt.

 3. ainablanch

  Xaipete!
  Tot i que comenti dies després d’haver fet el kahoot, apuest el recordo com si l’haguès fet ahir. El vam fer a classe i recordo que el vaig fer juntament amb la meva companya Rocío i ens va sortir força be. A mi m’agrada molt fer Kahoots i crec que a tota la classe també!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *