Grècia a les pel·lícules

Grècia no només té molta història, sinó que també és coneguda pels seus bonics paisatges que inspiren a rodar pel·lícules en les seves illes, els seus carrers, les seves platges, etc.

Segurament si sou amants del cinema, haureu vist alguna d’aquestes pel·lícules, però en canvi, segur que no sabíeu on es van rodar, oi? Doncs bé, amb aquest Thinglink podreu conèixer les 6 pel·lícules més importants per a mi i a quina zona de Grècia van ser rodades.

Hi surten de totes les èpoques i de tots els gèneres! Animeu-vos i visualitzeu alguna d’aquestes grans pel·lícules i podreu conèixer els increïbles racons que ens mostra Grècia!

Si voleu conèixer més sobre la filmografia grega, no dubteu en passar-vos pel nostre bloc sobre cinema i referents clàssics, La cinta de Νίκη i ajudar-nos a ampliar els referents clàssics al cinema i, en aquest cas en concret, Grècia en el cinema!

Laia Costa,

1r Batxillerat Humanístic

One thought on “Grècia a les pel·lícules

  1. Mireia Sánchez Cano

    Xaipe!!

    No podia faltar que Grècia surtis a les pel·licules!! Amb la quantitat de coses que ens ha aportat Grècia en el nostre dia a dia, és genial que es segueixi fent servir com a escenari per a les pel·licules. A més de que Grècia té paisatges maquissims i unes ciutats impressionants!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *