Referents de Medusa

ÉSSER MITOLÒGIC, LOGO DE VERSACE, ÉSSER MARÍ, ATRACCIÓ A MÈXIC (MEDUSA STEEL COASTER), SOFTWARE PER A TELÈFONS MÒBILS (MEDUSA BOX) I FESTIVAL DE MÚSICA INDI A CULLERA (VALÈNCIA) (MEDUSA SUNBEACH FESTIVAL)

Què en sabeu del mite de Medusa, la Gorgona? Us heu quedat de pedra!

Francesc Franquet Yerro

7 thoughts on “Referents de Medusa

 1. Pingback: Versace i els referents clàssics | A cada passa referents clàssics!

 2. Isra

  Salve!
  Abans d’aixo sabía que medusa era una dona molt bonica que va ofendre de alguna manera a Atena, la qual la va castigar de tal manera que tota persona que la mires als ulls es tornes a pedre, i que els seus abans sedosos cabells, es converteixen en horriples serps.
  Vale!

 3. Soukaina

  Salve
  Molt bon apunt, ja havia escoltat que era molt preciossa la medua i que va passar problemes amb Atena, fins que els ulls se li van combartir una pedra, aquest mite classic m’agrada.
  Ave

 4. Leila Díaz Chiheb

  Bonum diem
  No sabia que la Medusa tingués tants referents, com per exemple una atracció.
  Vale

 5. Ariadna

  Ave
  Vaig tindre la gran sort de poder anar a el viatge de fi de curs de 4rt a Londres, i quan vam anar a el National Gallery, em va cridar moltissim l’atenció d’un quadre de medusa que em va encantar. És per això que comento quest àrticle, perquè l’hem treballat amb el llibre de narracions de mites clàssics i em va agradar molt.
  Salve

 6. Laia Costa

  Xaipe!
  Medusa és un personatge de la mitologia grega. Era l’única mortal de les tres Gòrgones (filles de Forcis i Ceto). Les Gòrgones habitaven a l’extrem Occident i els seus caps estaven poblats per serps, tenien ullals de senglar, mans de bronze i unes daurades ales que els permetien volar. Dels seus ulls sortien espurnes i el mite diu que qui la mirava, es convertia en pedra. Aquest mite l’hem vist representat a molts llocs, el meu preferit, ja que m’encanta la moda, és al símbol de Versace! Per també la podem veure a episodis dels Simpsons interpretada per Selma Bouvier.

 7. Maryama

  Bonum diem!

  Medusa va ser un personatge de la mitologia grega que encar avui dia previveix entre nosaltres en la quantita de marques, jocs… que s’han fet amb el seu nom i la seva imatge.

  Salve!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *