Rocky meus canis, Nancy mea feles

L’Omaima i jo, la Iria, vam decidir fer un apunt diferent i més original! Així que aquí us deixem els nostres thinglinks sobre les nostres mascotes, esperem que us agradin i que us animeu a fer-ne un, seguint la tradició aràcnida: Meum carum animal!!

A veure si sabeu de qui és asquesta gossa i com es diu?

Iria & Omaima

8 thoughts on “Rocky meus canis, Nancy mea feles

 1. Abril Ramos

  Salve!

  Molt original la entrada amb la vostra mascota!
  Jo ja sabia que la Iria tenia un gos, però no pas que l’Omaima tenia un gat.

 2. Hamza Zaanouni

  Salve!

  Quin apunt més original, em sorprèn moltíssim la idea que heu tingut ja què es la primera vegada que veig alguan cosa així.
  El Rocky, crec que es el gos més popular de l’institut, hi ha poca gent que no el conegui. I que els animals domèstics siguin tradició m’agrada molt. Molt bona feina!

  Vale!

 3. Juls París

  Salve!!

  El Rocky com bé diu el Hamza ja és la mascota més popular de l’institut, i que millor que fer-nos coneixer la seva vida a partir del llatí.
  És un molt bon apunt, molt original noies!!

 4. Aaron Romero

  Bonum Diem,
  Molt bon apunt, ja que en rocky es un gos que el coneix tot el mon. i sempre la Iria o la Nais fan un apunt d’ell cada vegada que poden. Encara que no sigui una raça de gos que no m’agradi molt, em sembla que en Rocky es un gos molt popular al institut i al final se li agafa estima.
  Vale

 5. Pedro Sanchez

  Bonum diem!!
  És un gran apunt! Es un gran gos, ja que es molt conegut en aquest institut i es parla molt be de ell.
  Es molt bonic fer coses com aquestes dels éssers més estimats.
  Vale!!

 6. Rubén Navarro Pérez

  Salvee

  Felicitats per l’ apunt, es un bon article. Aquest gos s’ està fent el més conegut del poble, no és una raça que m’ agradi molt, però el rocky es una excepció, em sembla bé que sempre que puguin la Naís i la Iria ens facin coneixer millor aquest gos.

 7. Chaymae Zaouaghi

  Salve!!
  Em va sorprendre veure el Rocky en un apunt de llati, però molt bona idea i molt original. La gata de la Omaima m’agrada molt, ja que jo també en tinc una però de color negre, i com ja heu dit arriben a ser els nostres millors amics.
  Vale!!

 8. aircepe23

  Un apunt molt original i molt vistos sobre les mascotes de les meves companyes, el meu gos favorit es el d’abaix ja que es la meva raça preferida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *