4 thoughts on “Referents del terme Musa

 1. Francesc Franquet

  Molt bones aportacions, Margalida! No coneixia ni el perfum ni el Lancia Musa. M’ho apunto. Això es diu “quid pro quo”

 2. Pedro Sanchez

  Bonum diem!!
  Aquests terme també el coneixo per perosnes que es diuen aixi, pero no sabia que hi habien mes coses amb aquests terme, es interessant.
  Vale!!

 3. Abril Ramos

  Les muses són les divinitats que inspiren les arts de l’escriptura i la música, filles de Zeus i Mnemosine. Malgrat que l’origen del seu culte va ser la Pièria, prop de l’Olimp, finalment es van situar al Parnàs, la muntanya en la qual s’assentava el santuari de Delfos, en ser associades al culte d’Apol·lo. Els romans van associar les muses a les fonts. Cap musa té descendència directa, ja que romanen verges, tot i que algunes tradicions els atribueixen matrimonis i fills igual que la majoria de déus grecs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *