Les restes arqueològiques de Can Ferrerons al MEP

Durant les vacances de Setmana Santa vaig voler aprofitar un diumenge per anar a veure l’exposició de les restes arqueològiques, que es troben dins del Museu de l’Estampació de Premià de Mar. La visita va ser bastant interessant, ja que vaig poder fotografiar i observar amb claredat totes aquelles restes arqueològiques dels jaciments romans de Premià, entre els qual cal destacar Can Ferrerons que quinze anys enrere va ser descobert i acaba de ser inaugurat com a Museu Romà de Premià. Em va agradar molt veure in situ el mil·liari romà trobat a Premià.

Penso que és una sort tenir una vil·la romana en el nostre poble, així que el següent pas seria gaudir col·lectivament d’aquest magnífic llegat d’època romana.

Aquí us deixo una presentació d’emaze que recull totes les imatges que vaig fotografiar:

Powered by emaze

Si encara no heu visitat aquesta exposició, hi heu d’anar per tal de conèixer el passat romà de Premià.

Boutaina Anzaui
4t ESO Llatí optativa 3

One thought on “Les restes arqueològiques de Can Ferrerons al MEP

  1. Margalida Capellà Soler

    Així m’agrada, Boutaina, que t’interessis pel passat romà de Premià. Espero que, quan tornis anar al Marroc ens il·lustris també amb el seu passat romà, així com aquest museu virtual que ens presentes aviat sigui una realitat al nou Museu Romà de Premià.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *