35 thoughts on “Capitulum decimum pensum C

 1. Ari Vila

  Salve!
  Chaymae, el teu Kahoot estava bé, però has de vigilar amb les faltes i tindrien que haver quatre respostes en totes les preguntes en vés de tres, per tot l’ho altre està bé.

 2. Robert Cepeda

  Un kahoot molt bo de la meva companya de grec i llati felicitats. El kahoot podria tindre millors imatges pero tot i aixi es molt bo, hem fet el kahoot a classe i he quedat segon!! Una forma molt bona d’aprendre llati amb els kahoots.

 3. Iria Rael

  Salve!
  Molt bon Kahoot Chaymae, penso una vegada millorades algunes faltes d’ortografia, està molt bé!
  El Kahoot és una nova eina per apendre que crec que ens anirà molt bé, per lo menys ami em va bé!

 4. Joan Barrabino Rubio

  Salve!!
  Bon kahoot chaymae!!
  Es nota que has treballat , tot i que hi han alguns errors ortogràfics.
  El kahoot esta ben fet i és comprensible.
  Felicitats!!

  Vale!!

 5. Juls París

  Salve!

  Després de llegir el Capitulum decimum va molt bé tenir una eïna que ens fagi treballar-lo.
  El kahoot està ben treballat tot i que hi ha algunes errades de comprensió i ortografia.

 6. Pingback: Kahoot Familia Romana pars I LLPSI | El Fil de les Clàssiques

 7. Laia Costa

  Salve,
  El kahoot em sembla una molt bona eina per poder comprovar si hem comprès el que hem llegit, per això crec que cada cop que acabem un capítol, podríem fer un.
  Quan ho vam fer a classe, internet em va fallar uns quants cops i per això la meva puntuació no va ser molt bona, esperem que el proper cop tot funcioni correctament i pugui tenir una millor qualificació!

 8. Sandra Mendoza Barco

  Salve!
  El kahoot és una magnífica eina didàctica que ens permet repassar coneixements assolits i aprendre de nous. M’agrada molt fer-ho a final de classe ja que tots participem, ens ho passem bé i aprenem.

 9. Irene Sanz

  El Kahoot és una genial idea per acabar d’aprendre o repassar allò que hem après a classe d’una manera divertida i que agrada a tothom. Espero que fem més Kahoots més sovint!

 10. Ramon Albero

  Sempre he cregut que la millor manera d’apendre es divertintse i amb el kahoot es fan les dos coses, per això es una eina que m’encanta!

 11. Valentina

  Salve!
  Primer de tot dir que el Kahoot es una eina que em sembla una manera divertida i molt original d’aprendre els capítols del llibre de llatí i ens ajuda moltíssim a enrecordar-nos de tot el que hem estat veient a classe!!! M ‘agrada fer-lo sempre al final de la classe perquè ens anima molt i ens divertim tots!

 12. Joaquin

  Es muy bueno para estudiar y aprender, porque todo lo didáctico facilita las tareas y agilita la mente

 13. Mar Cruz Viladoms

  Com bé hem dit molts cops, el fet de repassar el temari donat a classe o bé estudiat a casa, a través de les eines digitals, em sembla una idea fantàstica i molt amena per a l’hora d’aprendre.

 14. Mireia Sánchez Cano

  Salve!!

  M’agrada moltissim jugar als kahoots, crec que és una genial manera de repassar el tema sense que es fassi repetitiu i pesat.. És una eina genial!!

 15. Chorouk

  Salvete!
  Molt bon treball! És un molt bon kahoot, i com altres vegades vaig comentar les eines digitals són essencials per aprendre ja que crean una certa facilitat alhora de repassar o estudiar els temes demanats . A més és una eina de treball bastant divertida amb la que no et pots avorrir. Sincerament el Kahoot és amè.
  Vale!

 16. Eloi Salat

  XAIPE!
  Sempre és un plaer jugar al kahoot, a mi m’agrada molt ja que és molt distret i a més és un joc amb una mica de competivitat i això m’agrada!

 17. Erola Such

  Salve!
  A mi el kahoot m’encanta, és dinàmic i divertit, té un punt de competitivitat que sempre va bé per a que tots estiguem atents. A més és un joc amb el que aprens encara que sigui la mínima cosa ja que quan respons malament una resposta tens interés en saber en que has fallat. A mi, m’encanta!

 18. Robert Cepeda

  Encara que en un principi aquest kahoot tenia alguna que un altre errada a l’apartat ortografic (cosa que jo faig sempre) va ser un kahoot bastant elaborat. Bona feina, com ja he dit el kahoot és una de les eines didactiques que he vist a mes de ser dinàmic i divertit.

 19. Maria Casta

  Salve!
  Molt divertit el Kahoot i una manera molt divertida d’aprendre! Ha estat molt bé elaborat!

 20. Claudia P. Torrabadella

  Salve!
  Com sempre dic, estic super contenta d’haver descobert aquesta eina de treball per aplicar els nostres coneixaments sobre el contigut que hem treballat!

  I respecte aquest Kahoot, ha sigut molt divertit. Ha estat molt elaborat i molt complert!

 21. Claudia P. Torrabadella

  Salve!
  Com sempre dic, estic totalment contenta d’haver desocbert aquesta eina de treball, és realment bona i útil a l’hora d’aplicar els nostres coneixaments sobre el contigut treballat!

  I pel que fa el kahoot, m’ha semblat molt divertit. Molt ben treballat!

 22. Alexia Álvarez Pàmies

  Xaipete !!
  Els kahoots están molt bé per poder retenir l’informació impartida a les classes, és una molt bona eina d’aprenentatge. Ens ho passem molt bé, els temps era just, s’entenien bé les preguntes, n’hem de fer molts més!! es divertit entretingut i hi ha certa rivalitat que dona més emoció!

 23. Anna Bagaria

  Bonum diem!
  Acabar les unitats fent un kahoot em sembla una manera divertidíssima i molt bona d’aprendre, t’ho passes bé al mateix temps que repasses i acabes d’aprendre allò que més et costava. Em sembla un estri didàctic fantàstic!
  In proximum!

 24. Valentina Restrepo Rodríguez

  Bonum diem!
  Primer de tot dir que aquest Kahoot m’ha semblat molt bó,pràctic i divertit, ja que ens ha ajudat a comprendre millor el capitulum decimum, m’agrada molt fer-ho al final de classe per què ens diverteix molt!!!

 25. arnaunadal8

  Salve!
  Ha estat un kahoot molt divertit i entretingut! No he quedat en mal lloc però no he guanyat! A veure si el pròxim cop guanyu. Em fixaré més en la gramàtica perqué és on més punxu.

 26. Rocío Rodríguez

  Salve!
  Els kahoots són sempre una eina espectacular per poder aprendre de manera ràpida i efectiva de manera interactiva i divertida.
  Des de que faig kahoots em costa menys aprendre els temes que estudiem a Llatí i Grec.
  Espero fer-ne molts més!

 27. ainablanch

  Els Kahoots són una molt bona eina d’aprenentatge. Quan els fem, m’ajuden a fixarme en les terminacions i ens quines frases estan bé gramaticalment, ja que, al tenir varies opccion semblants, t’has de fixar en aquestes coses per tal de poder encertar la correcte.
  A part, és divertit ja que constes d’un temps concret per acertar, es crea una rivalitat…

 28. Joaquin

  Bonum Diem
  Siempre pensé desde que conocí los kahoots, que son una de las mejores maneras didácticas de aprendizaje, y en especial para Latín y Griego ya que facilita la enseñanza por parte de los profesores y el saber de los alumnos.

 29. Carla Muñoz Osorio

  Salvete!
  M’ha semblat un kahoot molt interessant, tot i que he quedat en 5a posició he après més sobre el capítol. També a fixar-me que l’opció estigui ven escrita, ja que encara que sigui una opció correcta però tingui algun error ortogràfic doncs estarà malament. Molt bon kahoot!

 30. Edgar Alvarez

  Opino que es una bona eina de treball i que ens ajuda a aprendre i recordar temaris que hem apres. Apart de que es divertit i ens crea una competencia i ganes de quedar el primer.

 31. Edgar.N

  Salve!
  Un pensum que m’ha agradat molt ha estat molt interessant des del principi fins al final molt bona activitat per repasar el capitol.

 32. Farah

  Salve!
  Un kahoot molt interesant com sempre. Ens ajuda molt l’activitat del kahoot per poder repasar els capitols i practicar el llenguatge gramaticalment. Parlant de gramatica, algunes de les preguntes en les que fallo són de gramatica, i aixo ajuda a veure i familiaritzar-me amb els error d’una manera més divertida i s’hem queda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *