35 thoughts on “Capitulum decimum pensum C

 1. Valentina Restrepo Rodríguez

  Bonum diem!
  Primer de tot dir que aquest Kahoot m’ha semblat molt bó,pràctic i divertit, ja que ens ha ajudat a comprendre millor el capitulum decimum, m’agrada molt fer-ho al final de classe per què ens diverteix molt!!!

 2. arnaunadal8

  Salve!
  Ha estat un kahoot molt divertit i entretingut! No he quedat en mal lloc però no he guanyat! A veure si el pròxim cop guanyu. Em fixaré més en la gramàtica perqué és on més punxu.

 3. Rocío Rodríguez

  Salve!
  Els kahoots són sempre una eina espectacular per poder aprendre de manera ràpida i efectiva de manera interactiva i divertida.
  Des de que faig kahoots em costa menys aprendre els temes que estudiem a Llatí i Grec.
  Espero fer-ne molts més!

 4. ainablanch

  Els Kahoots són una molt bona eina d’aprenentatge. Quan els fem, m’ajuden a fixarme en les terminacions i ens quines frases estan bé gramaticalment, ja que, al tenir varies opccion semblants, t’has de fixar en aquestes coses per tal de poder encertar la correcte.
  A part, és divertit ja que constes d’un temps concret per acertar, es crea una rivalitat…

 5. Joaquin

  Bonum Diem
  Siempre pensé desde que conocí los kahoots, que son una de las mejores maneras didácticas de aprendizaje, y en especial para Latín y Griego ya que facilita la enseñanza por parte de los profesores y el saber de los alumnos.

 6. Carla Muñoz Osorio

  Salvete!
  M’ha semblat un kahoot molt interessant, tot i que he quedat en 5a posició he après més sobre el capítol. També a fixar-me que l’opció estigui ven escrita, ja que encara que sigui una opció correcta però tingui algun error ortogràfic doncs estarà malament. Molt bon kahoot!

 7. Edgar Alvarez

  Opino que es una bona eina de treball i que ens ajuda a aprendre i recordar temaris que hem apres. Apart de que es divertit i ens crea una competencia i ganes de quedar el primer.

 8. Edgar.N

  Salve!
  Un pensum que m’ha agradat molt ha estat molt interessant des del principi fins al final molt bona activitat per repasar el capitol.

 9. Farah

  Salve!
  Un kahoot molt interesant com sempre. Ens ajuda molt l’activitat del kahoot per poder repasar els capitols i practicar el llenguatge gramaticalment. Parlant de gramatica, algunes de les preguntes en les que fallo són de gramatica, i aixo ajuda a veure i familiaritzar-me amb els error d’una manera més divertida i s’hem queda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *