Referents d’Aracne

No podien faltar els referents d’Aracne en aquest extraordinari bloc en el qual dia rera dia anem teixint la teranyina dels clàssics grecoromans.

ARACNE I ATENA (COMPETINT EN L’ART DE TEIXIR), BLOC COL·LABORATIU DE CULTURA CLÀSSICA CREAT PER MARGALIDA CAPELLÀ (ARACNE FILA I FILA), TIPUS DE LLETRA, WEB DE CIÈNCIA PER A ALUMNAT DE 13 I 14 ANYS I FILM DE FRANK MARSHALL DE 1990

Francesc Franquet Yerro

18 thoughts on “Referents d’Aracne

 1. Abril Ramos

  Xaipe!

  Hi han molts referents d’Aracne basats en l’àmbit de l’educació perquè és la que disputa amb la deessa de la sabiduria.

 2. Chaymae Zaouaghi

  SALVE!!
  El primer any quan vaig arribar a aquest institut (l’any passat) no sabia quasi res de clàssiques i em preguntava el perquè d’aquest nom pel bloc isetmanes després vam traduir un text que parlava d’aquesta disputa entre Aracne i la disputa amb la deessa de la saviesa. i gràcies a aquest bloc vaig aprendre molts mites que em van encantar i com que són articles fets per alumnes és més fàcil d’entendre.

  VALE!!1

 3. clara.serra

  Salve:)
  Molt bon apunt, trobo que era de gran interès saber els referents d’aracne, ja que és el títol d’aquest blog i segur que hi ha molts alumnes que no sabien el perquè del títol ni tampoc els seus mites.

 4. Rebeca Barroso

  Salve!!!

  Felicitats per l’apunt, considero que és molt interessant, ja que no en sabia el perquè d’aquest títol i segur que molts dels meus companys tampoc! He d’agrair aquest bloc perquè amb ell he après molts mites i moltes curiositats del món de les clàssiques

 5. Raül Àlvarez

  Salve,
  Si la memòria no em falla, la primera traducció que vaig fer de llatí va ser un text sobre aquesta disputa entre Aracne i Atena. Encara recordo com de perdut estava en aquella època en llatí (ara també, però no tant).
  Vale!

 6. Dani

  Aracne (Aράχνη), nascuda a Lidia i filla del tintorer Idmó, era, segons la mitologia grega una teixidora de gran anomenada, famosa per la seva habilitat al teler.

  Saber els referents d’aracne es important, ja que és el títol d’aquest blog i segur que hi ha molts alumnes que no sabien el perquè d’aquest títol ni tampoc els seus mites.

 7. Xènia Serra

  Χαιρε!
  Molt bon apunt! Aquest apunt ens ajuda a saber alguns dels referents clàssics sobre aracne, cosa molt important ja que té que veure amb el nom d’aquest bloc, Aracne fila i fila.

 8. ariadnaruiz

  Xairete!

  Últimament trobo referents clàssics en tot el que m’emvolta, és increible la poca imaginació que tenim, ja que moltes de les coses que feien els grecs o els romans, en lloc d’inventar-ne de noves, les copiem idèntiques.

  Ara, hi ha un referent clàssic fins i tot en el nom del mateix bloc on ara mateix estic comentant, es sorprenent!

 9. Liana Franchesca

  Salve!
  M’ha agradat molt aquesrt apunt, ja que ens ensenya alguns dels referents clàssics sobre aracne, un mite molt important,que fins i tot té a veure amb el nom del bloc, Aracne fila i fila, que al principi cuan vaig entrar per primera vegada no entenia el perque del nom, però ara despres de haber llegit narracions dels mites clàssics, i haber traduit un text a classe sobre aracne, ja ho entenc tot, i aquest apunt ajuda a entendre encara millor, es poden veure moltissims referents de Aracne.

  VAle!

 10. nais

  Hi han molts referents d’Aracne basats en l’àmbit de l’educació perquè és la que disputa amb la deessa de la sabiduria. Aquest apunt ens ajuda a saber alguns dels referents clàssics sobre aracne, cosa molt important ja que té que veure amb el nom d’aquest bloc

 11. Aaron Romero

  BONUM DIEM!!
  M’agrada molt aquest apunt, ja que trobo que s’ha de saber els referents d’aracne, ja que segurament molt alumnes no sabien quins sóni ajuda el perque el nom d’aquest bloc de treball
  VALE!!:)

 12. Mar Gómez

  Bonum diem!
  Crec que aquest es un apunt breu però amb la informació suficient ja que encara de ser curt t’esnsenya molts dels referents que hi ha d’Arachne.
  El nom d’aquest bloc és molt interesant ja que te a veure amb aixó. Ho vaig entendre tot després de la traducció que vam fer la setmana passada de Arachne et Minerva.
  Respecte a la teva pregunta, Lida, la monster high filla d’Aracne sembla ser que es diu: Webarella. És una nina amb el cabell i els ulls vermells, la pell de color negre i té sis braços i dues cames que en total fan vuit, com les aranyes.
  Aquí deixo un link de la foto: http://m1.paperblog.com/i/199/1991709/nueva-monster-high-wydowna-spider-hija-arachn-L-yRWfHU.jpeg
  Salve!

 13. Pedro Sanchez

  Bonum diem!

  Molt interessant, no coneixia ni la web educativa ni el tipus de lletra. Saber els referents d’aracne es important, ja que és el títol d’aquest blog

  Vale!

 14. Leila Díaz Chiheb

  Bonum diem!

  M’agraden aquets referents, sobretot el de la pelicula. Molt bon apunt!!

  Ave!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *