Les 7 meravelles del món antic

Teniu presents les 7 meravelles? I les del món antic? Creieu que són reals o són fruit de la imaginació?  Aventureu-vos a descobrir què s’amaga darrere i la seva relació amb la cultura grega.

Júlia París
1r Batx. Humanístic

8 thoughts on “Les 7 meravelles del món antic

 1. Valentina Villanueva

  Salve!
  Sempre m’ha fet molta curiositat aixó de les antigues marevelles, crec que són unes construccions que mereixen molt de merit, sobre tot per a haver estat construïdes en una època d’escassetat de ferramentes. Sobretot m’han impressionat els jardins penjants de Babilònia i el Colós de Rodes, que en alguna part he llegit que estaba situat just a sobre del pas per on passaven els vaixells.
  Vale!

 2. Xènia Serra

  Χαιρε!
  Molt bon apunt! Ja coneixia a les 7 marevelles i són realment impressionants. No sé si aquestes existeixen o no, però seria impressionant que haguéssin arribat a existir ja que serien molt importants i representatives.

 3. lauraredondo

  M’ha agradat aquest apunt, trobo que tothom hauria de coneixer aqueste grans construccions nombrades com a les 7 marevelles del món antic. Crec que haurien de tenir un gran reconeixement tal i de la manera que van ser construides.

 4. Alèxia Alvárez

  Χαιρετε!
  Felicitats per l’apunt, la presentació es molt bona!
  Teniu presents les 7 meravelles? Les set noves meravelles del món actual són:
  – La Gran Muralla Xinesa
  – La ciutat de Petra (Jordània)
  – El Crist Redemptor (Brasil) (la que va acumular més polèmica)
  – El Machu Picchu (Perú)
  – Chichén Itzá (Mèxic)
  – El Colosseu de Roma (Itàlia)
  – El Taj Mahal (Índia)
  I les del món antic?
  – La gran Piràmide de Gizeh
  – Els jardins penjants de babilònia
  – Estàtua de Zeus a olimpia
  – Colós de rodes
  – Temple d’Artemis a Efes
  – El far d’Alexandria
  – El mausoleu d’Halicarnàs
  Creieu que són reals o són fruit de la imaginació?
  Crec profundament que eren reals, ja que sabem i esta més que demostrat la magnitud de l’avenç tecnològic dels grecs i lo avançada que estava la seva cultura en tots els aspectes i àmbits.

 5. Mireia Sánchez Cano

  Xaipete!!

  Hi han moltes maravelles per el món, en el video he vist les de Grècia i m’han semblat maravelloses i boniques de comtemplar si tenim l’ oportunitat.

  Molt bon apunt!!

 6. Valentina Restrepo

  Xaipete,
  Molt bon apunt! Ja coneixia a les 7 marevelles i són realment impressionants. No sé si aquestes existeixen o no, però seria impressionant que haguéssin arribat a existir ja que serien molt importants i representatives.
  M’ha agradat aquest apunt, trobo que tothom hauria de coneixer aqueste grans construccions nombrades com a les 7 marevelles del món antic. Felicitats!

 7. Carlota Escrivà

  XAIPETE !!!
  Jo crec que aquest apunt és molt interessant.
  A mi encantaria haver pogut anar visitar, les 7 meravelles del món antic, ja que crec que seria molt educatiu i divertit poder visitar-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *