9 thoughts on “Les illes Jòniques

 1. Raül Àlvarez

  Bon treball sobre les illes del mar Jònic, potser massa esquemàtic però pels estudiant d’alguna assignatura de geografia els hi anirà bastant bé!

 2. Ariadna Ruiz

  Χαιρετε!
  Bona feina, penso també que es una mica massa esquemàtic, però si hi hagués una petita introducció estaria millor!

 3. Robert Cepeda

  Un gran treball que dona una informacio molt valuosa per tenir una mica mes de cultura de les illes gregues, si tingues que assenyalar algun defecte seria que li falta una conclusio.

 4. Chaymae Zaouaghi

  Χαιρετε!
  Bon treball, i penso el meteix que els meus companys , es massa esquemàic i prefereixo més els treballs visuals i que mostren la ballesa d’aquests llocs.

 5. Mariona Sabanés

  Xaipe!!
  Molt bon treball!! Ami m’agradaria més que en aquest Drive expliqués més els origens, fets importants que han succeït allà… Però en general està molt bé!!

 6. Valentina Restrepo

  Xaipe!!
  Molt bon treball!! Ami m’agradaria més que en aquest Drive expliqués més els origens, fets importants que han succeït allà… Però en general està molt bé!!!

 7. Alèxia Alvárez

  Χαιρετε!
  Felicitats per el treball!
  Penso que li falta informació aquest treball tot l’ho posat esta molt bé, perquè si estàs estudiant geografia o vols saber les seves coordenades esta molt bé, però per a mi em falta informació com mites o informació típica d’aquelles illes, i el vídeo esta molt bé.

 8. Erola Such Tormo

  XAIPETE!

  Un treball molt ben fet! Com ha dit la meva companya Valentina estria molt bé que expliqués els seus origens però és un treball molt ben realitzat. Sóc la única que ara té moltíssimes ganes de fer un creuer per totes aquestes illes?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *