Freud i les clàssiques

A l’asignatura de Filosofia (del grec “Φιλοσοφία” philo-sophia, “amor per la saviesa”) hem estat parlant sobre Sigmund Freud, un neuròleg ben interessat en les clàssiques. En aquest E.maze podeu veure que a les seves teories hi ha referents clàssics, a més del complex d’Èdip, Electra

Powered by emaze

Ariadna Zarkos
1r Batx. Grec

4 thoughts on “Freud i les clàssiques

 1. Pingback: Freud i les clàssiques | Aracne fila i f...

 2. thiriet.carlos

  Χαιρετε,
  Crec que el tema de Sigmund Freud és el més interessant que em fet des de l’inici del curs a la clase de filosofia. Estic realment interessat en aquest tema i això fa més entretingudes les clases, que fa un mes em semblaven molt aburrides. A més, es pot veure com Freud utilitzava els clàssics per donar nom a les seves teories i coses que descobria.

 3. Zícora

  Salve!

  Recordo haver fet alguna cosa sobre Sigmund Freud a la matèria de Filosofia quan anava a 1r de Batxillerat, concretament el tema de l’inconscient, subconscient i conscient. De fet, desconeixia que estigués influenciat per món clàssic.

  Un emaze molt ben elaborat. Felicitats!

  Vale!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *